Garmin Tracking Unit – GTU10

Ok, toegegeven, men hoeft natuurlijk niet altijd te weten waar ik ben of wat ik uitspook maar voor sommige situaties is het natuurlijk superhandig om te weten waar ik uithang, tijdens een marathon bijvoorbeeld… of als ik weer een eng hardlooprondje ga maken door onbekend gebied en langer wegblijf dan gepland. Andere voordelen van een trackingsysteem kan zijn dat je wil weten waar je kind of huisdier uithangt.

GTU10 - handige tracking unit - foto: Garmin.be

Voor al deze situaties heeft Garmin nu de GTU10. Kijkt u even mee?


De GTU-10 werkt met een basisabonnement van 49 euro per jaar. Zeker in het buitenland kan een GPS tracker op je smartfoon niet tegen deze kosten op gezien te torenhoge roamingkosten… maar ja, als je boven in de bergen geen netwerkbereik hebt wordt het ook lastig tracken… en dan zou ik natuurlijk ook altijd even als smoes kunnen gebruiken 🙂

Meer info op deze pagina van de GarminShop, prijs € 199,- incl 1 jaar abonnement met Europese dekking

GTU™ 10 tracker
Oog houden op uw waardevolle bezittingen

De GTU10 is een GPS-tracker die eenvoudig voor langere tijd (levensduur batterij ca. 4 weken, afhankelijk van het gebruik) uw waardevolle bezittingen kan volgen. Ook kunt u een oogje in het zeil houden bij uw kinderen.

Functies

De GTU10 is klein, licht en robuust en waterdicht (IPX7). Hij kan probleemloos een dierenhalsband bevestigd worden of in de auto bevestigd worden.

Inclusief 1 jaar basis abonnement

Bij de aankoop krijgt u standaard een gratis basis abonnement voor het tracken in 19 Europese landen. De waarde van dit abonnement is €49,99. Na de registratie en activering van het product kunt u direct uw bezittingen of dierbaren in de gaten houden. De positie van de GTU10 kunt u eenvoudig weergeven in uw myGarmin account. Ook is het mogelijk om de gratis app Garmin Tracker TM smartphone te downloaden en op hetzelfde moment om uw huidige positie met de positie van de GTU10 te vergelijken. U kunt ook gebruik maken van de computer of met behulp van de smartphone app van de volgende functies:

Oprichting van Geofence gebieden (virtuele grenzen) voor je GTU10. Zodra de GTU10 buiten het “veilige” gebied komt, krijgt u een waarschuwing per e-mail of SMS
Weergave van de trackinglogs van GTU10
Pas het apparaat aan voor optimale standby-tijd en prestaties en voor waarschuwingen van een lage batterij of een uitgeschakeld apparaat
Voor velerlei doeleinden

De toepassingen van de GTU10 zijn zeer veelzijdig, dus niet beperkt tot de bepalingen inzake gegevensbescherming in het volgen van dieren en objecten. U kunt denken aan de volgende doeleinden:

Voor huisdieren: ontvang een waarschuwing wanneer uw huisdier buiten het door u ingestelde “veilige” gebied komt.
Voor bezittingen: plaats de GTU10 in uw auto, motorfiets, camper, boot etc. en ontvang een bericht wanneer deze de locatie verlaat.
Voor eigenaren van meerdere voertuigen: bekijk de locatie van uw voertuigen en ontvang een bericht als de voertuigen de huidige locatie verlaten.

>