Uniek: twee ultraloopster in Roze (!) hardlooprokjes

Je moet het maar durven!! Een roze hardlooprokje aantrekken

Hoe krijg je twee ultra-loopsters, Léonie en Martine, die een gruwelijke hekel hebben aan hardlooprokjes in zo’n mooi roze rokje?

Koppel het goede doel, Be More, er aan! Onderstaand stukje komt van de website van dit bijzondere hardloopevenement:

Léonie:Morgen gaat het gebeuren, dan starten we na maanden voorbereiding met de Be More Ultra-Tour! Ik kan me nu nog even niets voorstellen bij 250km hardlopen maar dat komt morgen wel. Wij zijn nog druk bezig met de laatste dingen te regelen. En dat is veel kan ik jullie vertellen. Maar, er zoemt al een tijdje een bericht over hardlooprokjes en geld. Martine en ik hebben een bloedhekel aan hardlooprokjes zoals de meeste die ons kennen wel weten. Nu zijn er snode plannen om ons 1 dag in een rokje te laten lopen voor geld. Alles voor het goede doel. Dus ik verdom het wij willen best een rokje aan maar daar moet dan echt iets tegenover staan. Als jullie allemaal een paar euro neerleggen en er uiteindelijk 200 euro opgehaald word trekken wij morgen bij de eerste etappe een hardlooprokje aan. Dit is je kans om ons voor lul te zien lopen, om foto`s te maken, om die zelfs te publiceren. Zet hieronder je bedrag neer en ik hoop dat het jullie niet lukt om 200 euro neer te tellen. Ik lees net op twitter dat de eerste 30 euro al binnen zijn……Oh my god……

Doe mee, en doneer voor het goede doel, en krijg, voor één keer, maar dan blijkbaar NOOIT meer Leonie en Martine in een fout roze rokje!!

ga snel naar de weblog van Martine en bied mee!

Je kunt de dames zien lopen bij de volgende etappes!

Woensdag 24 maart: Rondom IJsselmuiden
Donderdag 25 maart: Rondom Beverwijk (strand/avond etappe)
Vrijdag 26 maart: Rondom Apeldoorn
Zaterdag 27 maart: Rondom Uden
Zondag 28 maart: Alphen aan den Rijn Hilversum

ps: Martine geeft net door dat bij 400 euro opbrengst, het derde Be More Ultra Tour Dreamteamlid Pieter ook in rok gaat lopen! Bied mee!!

ps2: er is inmiddels al 400 euro opgehaald.. dus Pieter.. je moet er aan geloven

ps3: bij 600 euro gaat ook Richard van der Klis, formaat bodybuilder, ook in een rokje!! Dat wil ik zien!!

ps4: update 20:04 uur, nog maar 10 euro verwijdert van de 600 euro!!

>