Vlieg op vlieg
vlieg

Het ging niet vanavond… al na 5 minuten was deze intervaltraining van een uur al verziekt… een vlieg vond het nodig om de binnenkant van mijn mond te bekijken… en dat deed hij (of was het een zij) goed! Al hoestend, proestend en rochelend liep ik verder… een onophoudelijke speekselaanmaak moest de vlieg wegspoelen maar echt goed lukte dat niet… ik voelde mij bijna een Keniaan na de finish van een marathon….. spuuuuuggg…

eh.. hallo, bent u daar nog? Lekker praatje hé?

Mijn speciale zooltjes zijn via Lafoot terug naar de orthopedische schoentechnicus omdat er nog een kleine correctie op uitgevoerd moet worden dus liep ik vanavond met mijn normale zooltjes… ook niet echt fijn… en om het helemaal compleet te maken… nu het alweer zo vroeg donker wordt heb ik weer mijn knipper-LED-ding-geval -annex-recflectorband omgedaan… en juist.. batterij leeg… natuurlijk typisch zo’n knoopcel die je niet in huis hebt….

grrrr.. deze 10,8 KM moet ik maar weer snel vergeten… morgen ga ik weer even wat bijlees werkdoen op de diverse blogs en alvast een kleine teaser voor mijn verhaal van morgen (zie hieronder)… weltrusten!


special
Morgen meer over deze waarschuwing

>