Nike Running Club – Amsterdam


20090324-nikerunningclub.jpg
Nike biedt hardlopers de ultieme running experience
in het Amsterdamse Bos


Vanaf 28 maart opent de Nike Running Club haar deuren in het Amsterdamse Bos om hardlopers de ultieme running experience te bieden. Van deskundige begeleiding door trainers, fysiotherapeuten en product experts, tot een geavanceerd laboratorium waar hardlopers een volledige voetscan en uithoudingstest kunnen ondergaan. Het is de plek om andere lopers te ontmoeten tijdens de Friday Night Run, onder deskundige begeleiding je training voor de Dam tot Damloop te starten of met collega’s vol energie aan de werkweek te beginnen.

20090324-NRclub.jpg

Of je nu begint met hardlopen of al meerdere marathons op je naam hebt staan, alleen met mooi weer loopt of elke dag. De Nike Running Club is er voor alle soorten lopers.

Een team van ervaren trainers, fysiotherapeuten en product experts staat klaar om iedereen de ultieme hardloopervaring te bieden. In het geavanceerde Running Lab kunnen lopers hun looppatroon laten analyseren, een voetscan laten maken en uithoudingsvermogen testen om hier een deskundig advies aan te laten koppelen. Kom alles te weten over Nike+ in het Nike+ Experience Centre. Hier kunnen hardlopers een Nike+ testkit meenemen om na afloop van een training meteen hun resultaten te uploaden naar nikeplus.com en samen met een Nike expert te analyseren. Of ontwerp je eigen unieke hardloopschoen in de NIKEiD studio. Kies materialen en kleuren en bepaal de breedte van de schoen om die zo geheel naar eigen smaak samen te stellen.

De ontmoetingsplek voor hardlopers
De komende weken is de Nike Running Club de ontmoetingsplek voor hardlopers. Of je nu een beginner of een ervaren loper bent, elke dag is er wel een hardloopgroep om je bij aan te sluiten. Ontdek tijdens de Nike+ Group Run samen met een coach de mogelijkheden van Nike+, schroef je tempo op met de snelle Super Speed Workout, ontspan met de Sunday Long Run of begin je weekend met een Friday Night Run en sluit af met de beats van DJ Boes. Ook kun je met collega’s deelnemen aan de Business Class Runs om onder deskundige begeleiding te trainen voor bijvoorbeeld de Dam tot Damloop.

Meer informatie over en openingstijden van de Nike Running Club is te vinden op www.nikerunningclub.nl


20090324-runninglab.jpg

6 weken lang kun je in het Amsterdamse Bos terecht voor een geweldige Running Experience. Het is dus zeker een bezoekje waard als was het alleen maar even om te kijken wat Nike allemaal geregeld heeft. Meld je nu aan op de Nike Running Club site en loop mee in het Amsterdamse bos. A.s. vrijdag gaan een aantal hardlopende bloggers alvast even een kijkje nemen…kortom: blijf dit blog volgen voor meer nieuws!

>