Runfluencer van RW magazine

Woensdagavond 3 december: plaats van handeling: Magazinno Amsterdam Zeeburg. Een bijeenkomst georganiseerd door het meest gelezen hardloopblad van Nederland: Runner’s World – Heel veel bloggers bij elkaar verwelkomd door het team van RW: Olivier, Tim en Imo.
Runfluencerslogo

Bekende gezichten uit de voor mij bekende bloggerswereld zoals Andrea, Ilonka en Sierd van #halfcrazyrunners maar ook de mensen achter blogs die ik niet of nauwelijks ken: Runningjunkies, Girl on the run, Eat run love, Urban runners en nog veel meer. Opvallend veel dames die bloggen maar ook snelle mannen, en dan bedoel ik ook snelle, sub 3 of nog dieper. Met mijn 45 jaar was ik toch duidelijk de oudste en dat is dan ook weer even wennen 🙂

Gezellig bij elkaar! - Foto: Jasmine Janissen

Gezellig bij elkaar! – Foto: Jasmine Janissen

De bloggers zoals ik ze ken zijn begonnen ergens tussen 2005 en 2009 waarbij het hoogtepunt werd bereikt in 2009 – 2010. Sindsdien zijn de ‘old-school-bloggers’ waar ik ook toe behoor meer en meer hun weg gaan vinden op Facebook. De verhalen werden korter en er werd minder geschreven op de diverse blogs. De crash, lees: mislukte migratie bij web-log.nl een paar jaar geleden heeft veel bloggers doen besluiten te stoppen met hun blog.
RR - Andrea - Jasmine Janissen
Inmiddels is een nieuwe generatie bloggers opgestaan, snelle meiden en gasten die hardlopen combineren met carrière, lekker eten, gebruikmakend van heel veel social media platforms zoals Twitter, Facebook, Pinterest, Instagram, Google+ etc etc.

De jonge bloggers richten zich op de jonge hardloper, zeg tussen de 18 en 35. Ik probeer met mijn verhalen toch de meer ervaren en dus vaak ook oudere loper (m/v) te inspireren. En dat laatste is nu juist het doel van de mensen die woensdagavond bij elkaar waren. Samen met Runner’s World vormen zij de Runfluencers. Mensen die het hardlopen een impuls geven. Ik was daarom ook blij dat RW mij uitgenodigd had. Het afgelopen jaar heb ik zeker minder geblogd en gelopen door alle veranderingen in mijn privé-leven.

De Runfluencers bij elkaar! - Foto: Ramiro Ameneiro

De Runfluencers bij elkaar! – Foto: Ramiro Ameneiro

De Runfluencers avond is voor mij weer een mooie stimulans om mijn blogverhalen op de pakken. Vanaf 1 januari wil ik mijn blog een nieuw uiterlijk geven en weer meer gaan schrijven en zeker ook meer gaan lopen maar daarbij niet mijn liefde voor mijn lief Merit en mijn kids uit het oog te verliezen.
De toetjes van Yoghurtbarn en wie staat er met haar neus bovenop :) - Foto: Jasmine Janissen

De toetjes van Yoghurtbarn en wie staat er met haar neus bovenop 🙂 – Foto: Jasmine Janissen

De avond werd gevuld met nuttige info over wat runfluecners gaan doen, zoals het testen schoenen, kleding, hardloopgadgets. Voor de dames was er deze avond al testsessie van sport-BH’s van het merk Anita. Daarna was het tijd voor een koud maar lekker hardlooprondje door Amsterdam en sloten we de avond af met een loei lekker yoghurttoetje van Yoghurtbarn en een RW goodybag.

Kom maar op Runner’s World. Deze #Runfluencer is er (weer) klaar voor!

Hardloopleesvoer van Runners' World

Hardloopleesvoer van Runners’ World

>