Nike+ challenge: Uruzgan – Rotterdam Marathon

De Nike+ site is weer flink veranderd. Overzichtelijker en handiger in gebruik.

Eén van de functies op de Nike+ site is het instellen van challenges: zo kun je andere Nike+ iPod gebruikers uitdagen wie bijvoorbeeld in het minst aantal dagen 100KM heeft gelopen. Dit heb ik onlangs uitgetest met Emmie


100KM challenge
Voorbeeld van een challenge op de Nike+ site

Nu ik voor de marathon aan het trainen ben was het misschien niet zo eerlijk om Emmie uit te dagen.. ze maakt immers niet zo veel kilometers als ik (toch bedankt dat je de challenge bent aan gegaan Emmie!) maar nu is het tijd voor een échte challenge!

Martine scheef er al over, in haar bericht van “Muziek voor de Tarin Kowt Marathon”. Ik ga met onze eigen Run to Dream Martine een virtuele marathon lopen. In Nike+ heb ik een challenge ingevoerd met als doel:
Loop als snelste 42KM voor 23:59 uur op 15 april 2007!


snelste 42KM voor het einde van 15/4/2007
Klik <%popup(20070326-u-r-marathon.jpg|996|620|hier)%> voor de uitvergroting

Loop je, met Nike+ iPod, Rotterdam of misschien wel in Uruzgan de marathon op 15 april, laat dan een reactie achter met je Nike+ naam en ik zet je in de “deelnemerslijst”.

Natuurlijk zijn de Parijsgangers, Turijnlopers, Lissabonrunners, St. Louismarathonners of de Kyunghyang Marathon-diehards van Seoul van harte welkom!

Meer hierover op Uruzgan.FM, de hardloopkrant en aanstaande donderdag in het Algemeen Dagblad.

>