Hoe’st… tijdens een wedstrijd

Blijkbaar kun je bij mij de kalender er (bijna) op ijken… net als eind januari vorig jaar heb ik nu ook weer last van hoest. Laat mij even een stukje van dat bericht herhalen:

Eén keer paar jaar heb ik last van hoest… nu is het de hoestweek van 2008. Hoe ik er aan kom, geen idee, het overkomt je blijkbaar. Verder voel ik mij prima, heb nergens last van behalve van die droge hoest… ik word er gek van. Nu hoest ik niet normaal.. het is een beetje een kruising tussen een half dode zeehond en het brulaap-neefje van Bokito.. komtom: mijn hoest is gek en hard… regelmatig hoest ik Miranda wakker en daar is ze niet echt blij mee..


hoestaap
Hoest….

Woensdagnacht sliep ik op de bank en gisteravond hebben Michelle en ik van bed geruild. Vanavond mag ik weer in het grote bed slapen zolang ik bij hoest maar even mijn hoofd in mijn kussen verstop… Het hoesten slaat op mijn stem want die was gisteren en vandaag dusdanig sexy (althans, volgens mijn vrouwelijke collega’s) dat ik al gevraagd werd voor diverse erotische 06-lijnen… wat heeft dit allemaal met hardlopen te maken vraagt u zich af?.. daar komt ie dan:

Zondag moet er gelopen worden! Hard! 10EM in het liefst net onder de 1:04 uur, wat een tempo van 3:58min/km inhoudt… maar hoe gaat dat met de hoest? Vanavond heb ik 11KM gelopen met wat vaartspel en dat hoestje wilde toch nog niet helemaal weg…. we gaan het allemaal wel zien… of ik ga knallen en mijn progressie opnieuw bewijzen of ik haak aan bij die snelle hardloopster uit Nieuw Vennep om haar te hazen naar een nieuw PR. Tot zondag in Uithoorn!


Uithoornloop
Zondag, lopen met het JVC team

O ja, vandaag in Runner’s world de Nationale marathonranglijst 2008 met vele bloggende toppers zoals Ronnie (132), Roadrat Patrick (261) Mark de Boer (276) maar ook mijn eigen hardloopmaatje Claudia* (72) en Janna (224). Van harte allemaal!!!… Dit is toch nog steeds mijn droom.. om in deze lijst (dus met een sub 3:00 uur) te staan…

*Zondag toch nog even navraag doen bij Claudia: de gebruikte tijd in de ranglijst is 3:21:59 bruto bij de Zuiderzeemarathon terwijl zij tijdens de Berenloop 3:20:09 bruto liep, wat haar eigenlijk een 63e plek op zou leveren. Zij liep toen nog niet met een KNAU licentie maar dat is volgens mij geen voorwaarde voor deze lijst…

>