Roparun trainingen

Vanavond was er weer een roparun training… dat wil zeggen, een gezamelijke loop van de runners van Team 236, weRUNtogether.nl Helaas waren we niet helemaal compleet, Nathalie en Rob konden door hun drukke werkzaamheden er niet bij zijn.


We Run Together Runners
Wouter, Frits, Esther en RR, voorop: Ronald en loopcaptain Richard

Deze keer hebben de runners zich in Alphen aan den Rijn verzameld en ik ging als loopgids op kop om de teamleden een leuk rondje door mijn hometown te geven. Het werd een lekker rondje langs de Zegerplas en over de golfbaan. Het tempo was goed en onder het lopen werd er druk gekletst over diverse onderwerpen. Na 8KM heb ik nog even geopperd om er 7KM er aan vast te plakken maar de meeste kozen voor de korte route… wellicht had men trek en dorst gekregen… 11,7KM en precies één uur later waren we, met een eindsprint als toetje, weer bij Casa Meijer.

Na afloop zijn er nog wat praktische loopzaken besproken zoals het tempo, welke loopgroep start in Parijs (kop of munt moest er aan te pas komen) maar ook, hoe te handelen met sanitaire stops.. levert altijd hilarische gespreken op: poep en plaspraat.


steenbergen
Parcours Steenbergen

De echte training voor onze 8 lopers zal plaatsvinden op 9 en 10 mei. Dan lopen wij de 24 uurs estafette loop in Steenbergen. Tijdens deze 24 uurs loop kunnen we eens goed testen hoe het gaat met het tempo volhouden, het slapen tussen de etappes door en vooral, hoe gezellig ons team na 24 uur is… ik ben er van overtuigd dat we een leuk team hebben en mocht er een dip komen… dat weet ik nog wel wat poep en plaspraat.

ps: er is in ons team nog behoefte aan een fietser die tevens als reserveloper wil dienen. Heb je voldoende loopervaring voor de Roparun en vind je het leuk om mee te fietsen, laat dan een reactie achter aub

>