Collectebus – subtotaal, deel 1Nu, een paar dagen na de marathon is het tijd om even een tussenstand van mijn loop voor KWF kankerbestrijding door te geven.

De on line collectebus is inmiddels gevuld met een bedrag van
¤ 1796,-. Deze week verwacht ik nog wat donaties van bedrijven en
zal ik binnen JVC nog wat bijdragen ophalen wat ook nog goed is
voor ¤ 1330,-

finisher

Het subtotaal staat daarmee nu op: ¤ 3126,- !!

De mensen die een toezegging hebben gedaan, gekoppeld aan een eindtijd verzoek ik vriendelijk de beloofde bijdrage te storten… en natuurlijk staat iedereen vrij, ondanks ik de 3:30 niet heb gehaald maar wel deze slopende marathon heb uitgelopen een extra bijdrage te doneren.

De Belgische donateurs worden verzocht hun euro’s te storten op de rekening van Parijs-Topper Julie, die er voor zal zorgen dan ik jullie bijdragen zal ontvangen.

Aan iedereen die gedoneerd heeft, maar zeker aan hen die alreeds een extra bijdrage hebben gestort, heel erg bedankt!

…wie zijn de winnaars van de prijzen?

Er was maar één persoon die een langzame eindtijd durfde te voorspellen en dat was collega Pedro met 3:55:00. Hij wint dan ook de bioscoopkaartjes.

De JVC goodies wil ik graag weggeven aan niet JVC collega’s (die hebben toch alles al) daarom zijn de winnaars hiervan geworden: Frederica (3:44:44) en M@urice (3:41:56). Gefeliciteerd!

Inmiddels kijk ik terug op een memorabele marathon. Tot nu toe mijn zwaarste wedstrijd maar wel één waarvan ik over (hopelijk) 50 jaar tegen mijn kleinkinderen kan vertellen: “Opa was bij die loodzware marathon en heeft een mooi bedrag opgehaald voor die ziekte die nu al lang niet meer bestaat!”


Marathon Rotterdam

>