Roparun, NYC Marathon en Berenloop

Vanavond even van alles wat:

1) De site van onze Roparun groep: weRUNtogether.nl is on line! Graag nodig ik iedereen uit om even een kijkje te nemen op de site van team 236 van de in totaal 275 teams die volgend jaar de Roparun gaan lopen. Een absoluut record en gelijk ook het maximale aantal van groepen wat mee kan lopen. De inschrijven voor dit loopevenement is overweldigd dat er inmiddels al 20 teams op de reservelijst staan


weRUNtogether.nl
Bijna ons complete team: weRUNtogehter

Op de site kun je kennismaken met alle teamleden en bekijken hoe je ons kunt sponsoren. Binnenkort zal het ook mogelijk zijn om on line een donatie te doen via iDeal. Zodra deze mogelijkheid beschikbaar is zal ik dit nog even melden. Alle steun is uiteraard van harte welkom en het mag duidelijk zijn dat het geld wat binnenkomt absoluut goed besteed wordt aan de zorg voor kankerpatienten. Klik hier voor onze website.

Verder wordt dit weekend een mooi marathon weekend !

Zondag wordt “the world’s most exciting marathon” gelopen, de ING New York City Marathon en zal live worden uitgezonden op Eurosport. Ik ga weer even heerlijk genieten van dit spectakel. Nog niet eerder zag ik zo’n uitbundig publiek langs de kant. Vanaf de start, direct na de Verazano Narrows Bridge tot aan de finish in Central Parc staat iedereen te juichen, klappen en/of muziek te maken. Voor wie het gemist heeft, een uitgebreid verslag van “mijn” New York Marathon 2006 vind je hier. De New York Marathon zou ik heel graag nog een keer willen lopen.


NYCM

Dichter bij huis, en ook zondag, wordt op Terschelling de Berenloop gehouden. Een hele mooie marathon op een heel mooi waddeneiland. Al twee jaar lees ik enthousiaste verhalen op de diverse hardloopblogs over deze bijzondere (halve) marathon en heel eerlijk, de kriebels om deze marathon te lopen worden steeds heftiger.

Helaas zal ik moeten wachten tot de editie van 2009 want de Berenloop staat inmiddels hoog op mijn “marathons to run lijstje”. Dit weekend wordt het daar weer een weerzien van vele hardlopende bloggers, sterker nog, in het promotiefilmpje op de site van de VVV Terschelling zijn de eerste twee mensen die in beeld komen al gelijk twee bekende bloggers!! Nieuwsgierig? Kijk maar!

Iedereen op Terschelling: heel veel succes en plezier!

>