Biertjes, Marathon Nr. 10 en Konijn & Haas foto

Gisteravond een vroeg Kerstdiner. Vele teamleden van mijn nieuwe Roparunteam Tref & Co kwamen bij elkaar in de oudste kroeg van Rotterdam: In den Berkebrom. Leuk om weer nieuwe teamleden te ontmoeten en lekker te kletsen onder het genot van een biertje, en nog één, en nog één.. en… Teamcaptain Hans vertelde dat volgens de overleveringen Napoleon hier nog een biertje heeft gedronken…. dat drinkt nog beter toch?


20091212-trefencokroeg.jpg
Bijna alle lopers van Team 247: Tref & Co
Gwenny, Rafael, Katja (chauffeur), Sybe, RR, Stacey en Robert

Bijna alle teamleden komen uit Overschie dus dat was makkelijk maar omdat ik nog naar Alphen a/d Rijn terug moest rijden heb ik het bij één biertje gehouden… De Spare-ribs waren lekker en het gezelschap net zo. Misschien niet helemaal een goede voorbereiding voor mijn 10e marathon morgen in Spijkenisse maar dat vul ik straks wel aan met een lading pasta.

Morgen beloofd het weer een waar bloggersfeestje te worden bij de Spark Marathon… maar liefst 21 bloggers zullen meedoen op de 5, 10, 21 of 42KM. Ik kijk er nu alweer naar uit om iedereen weer te zien en te spreken. Speciale aandacht gaat natuurlijk uit naar onze Ultralopers Martine en Léonie, de snelle blondjes die morgen, door een heel leger van hazen zal worden bijstaan om 3:29 te gaan lopen.

Dat haasjes soms ook rare sprongen maken blijkt uit onderstaande foto. Het is niet helemaal duidelijk of de gebaren van konijntje (and mudqueen) Monique nu slaan op haar eigen gesteldheid of de geestestoestand van haar haas…

Tot morgen Spark-Runners!


20091212-geldrop.jpg
Haas & Konijntje in Geldrop
Foto: Photowerken.com

>