1000 Euro !!

Het is gelukt! De 1000 Euro voor Right to Play is binnen!


1000 euro!

Vandaag ben ik begonnen met de ‘collecte’ onder het JVC personeel en de teller is boven de 1000 Euro uitgekomen. Volgende week vrijdag maak ik het totaal bedrag bekend!

Vanavond is er ook nog gelopen. Ook nu hoefde ik maar 40 minuten op gevoel te lopen en besloot hetzelfde rondje te doen als woensdagavond. Deze keer iets sneller, 11,6 KM/u waardoor het rondje van 7,6 KM in 38:35 minuten ging.

Gek genoeg, of misschien wel juist leuk om te zien, is dat mijn gemiddelde hartslag hetzelfde is gebleven in vergelijking met woensdag, 151 bpm.


Nog even over de Dam tot Dam loop. Patricia merkte terecht op (dank je wel P.) dat ik niet naar Amsterdam CS moet maar naar Zaandam om daar mijn sporttas achter te laten.

57

Ik vertrek om 10:14 van Leiden met de Intercity naar Sloterdijk, stap daar over op de trein richting Zaandam, aankomst: 10:34. Op de kaart te zien is het nog 10 minuten lopen vanaf het station.

Gert Jan schreef het al op zijn weblog. Zodra Martine terug is van haar Jungfrau marathon moeten we even een punt en tijd afspreken in Zaandam om bij haar de shirts en chips in ontvangt te nemen.


afsluitend: 57

Passenger 57
lekkere aktiefilm, altijd leuk

>