Ochtendloper ?

Hallo bezoekers van RR, ik ben weer terug. Het weekendje, zeg maar anderhalve dag Brown & White is weer voorbij.
Het was weer een gezellig weerzien van bekenden maar ook nieuwe gezichten. Natuurlijk veel drank op de vrijdagavond en ook ik zat aardig aan de Bacardi-cola (voor mij geen bier). De ei met brood midden in de nacht was ook weer lekker… maar om 03:00 uur heb ik toch echt even mijn slaaphut opgezocht.

Ik had mij voorgenomen om zaterdagochtend te gaan lopen, want lopen in een “nog niet in kaart gebrachte” omgeving vind ik altijd leuk maar hoe zou ik lopen na slechts vier uur slapen? Om 07:00 opgestaan.. de hele zeilbemannig, lag nog in een subcoma, een energiereep gegeten een een halve fles sportdrank gedonken en naar buiten. Mijn borstband van mijn Garmin had ik thuis gelaten… mijn hartslag zou vast een stuk hoger zijn dan normaal…

De jachthaven, Flevo Marina, ligt aan het IJsselmeer en langs dit water loopt een mooi pad richting de Energiecentrale van Lelystad. Ik had het stuk van te voren al opgemeten via afstandmeten.nl en met 10KM zou dat een mooie afstand voor een 50 min zijn. Het lopen ging wonderbaarlijk goed maar of er nu een ochtendloper in mij is opgestaan.. ik betwijfel het..


IJsselmeerdijk
De IJsselmeerdijk richting de Energiecentrale om 07:30 uur


Meer over de zeiltrip lees en zie je in mijn Flickr-fotoalbum

Vandaag ook nog een duurloopje van 90 minuten gedaan.. niet veel bijzonders over te melden dan de gebruikelijke data: 15,63 KM, gemiddelde hartslag 140, gemid tempo 5:56min/km, 1208kcal.. (ben ik ieder geval weer een lading cola en bacardi kwijt…)

Om de GarminWriting traditie te continueren en ik nu bij 7 letters aan ben gekomen zou ik graag de webmaster van Run to Dream, die nu al een tijdje met een achillespeesblessure tobt, een hart onder de riem willen steken:


GarminWriting 7 letters
Het park wordt te klein maar de bedoeling is duidelijk.. hoop ik

Hieronder de TTSM data van zaterdagochtend

p.s. morgen echt de mini-quiz….

>