Duur herstelavondje en meer…

Voor mijn gevoel zou ik vanavond gewoon weer kunnen lopen maar ik het toch maar het schema van loopcoach Rob aangehouden. Een uurtje fietsen zou mij goed doen.

zo jammer allemaal

Miranda wilde nog wat benzine in haar auto en laat mij altijd tanken… lekker makkelijk vindt ze dat… dus ik op weg naar het BP station hier 500 meter verderop. Ik rij de straat uit en bij de rotonde staat een politieauto… en ja hoor, achter mij aan… Politie Stop zie ik in mijn spiegel. Ik zet Miranda’s Citroëntje aan de kant en een jonge politie-agente in opleiding (aspirant) komt op mij afgelopen. “De reden dat ik u laat stoppen..” laat mij raden.. mijn gordel.. Ik had het goed maar daar won ik niets mee.. sterker nog.. Die tankbeurt heeft mij 105 euro gekost. 30 euro loodvrij en 75 euro voor het niet dragen van de gordel….. zo zonde van de poen.

Bekende laan

Daarna maar lekker een uur gaan fietsen, uitwaaien in de wind. Lopen zonder muziek vind ik lekker maar fietsen doe ik liever met mijn Nokia oordoppen in. Mp3 aan en fietsen maar… richting park Rijnstroom waar een hele mooie laan is… maar of dat nou aan de naam ligt of aan het park waar deze laan is… Daarna een zwerftochtje door Ter Aar. Nu is Ter Aar al een gat maar ik kwam uit in het dorpje Bovenland…. nog nooit van gehoord. Heb wel weer een leuk parcours ontdekt voor de volgende zwerfloop. Terug naar huis nog wat obstakels op de weg in de vorm van levende koebeesten.


Roadblock
Roadblock… maar dan anders

Van Leiden ben ik volgens mij wel van hersteld. IK ben gewoon te snel van start gegaan en dat heeft mij na 12KM, mede door de benauwde temperatuur van 30 graden gewoon genekt. De laatste kilometers heb ik rustig aangelopen waardoor ik donderdag (waarschijnlijk) gewoon weer lekker kan hardlopen. Ik ben er trouwens achter waarom mijn snelheidsmeting mij in de steek liet afgelopen zondag. In mijn Polar Footpod zat een SONY batterij… dat is natuurlijk vragen om moeilijkheden!!

O ja, ik ben getagd door Running Hans om mijn eten te fotograferen… tevens om te zien hoe ik herstel van de 1/2 van Leiden.
Nu is dinsdag bij ons thuis een broodavond maar gelukkig stond er vandaag Lasagne Bolognese op het menu in het bedrijfsrestaurant van JVC.


JVC hap
Het eten bij JVC is altijd goed

Twee glazen half volle melk is standaard en dat geldt ook voor de 0,75 liter Spa Blauw. Tijdens mijn werk drink twee van die 3/4 liter flessen en thuis ook nog een plons. Ben beetje een Spa Blauw junkie, drink ongeveer 9 x 1,5 liter Spa Blauw per week.

Ik geef het stokje door, de grens over naar Philippe, beter bekend als Frank Spencer. Als bourgondier moet Frank toch lekker eten. Verder ben ik benieuwd wat Ronnie eet om zo ongelooflijk snel te worden en te blijven en wat Koen voor maaltijden naar binnenwerkt om zijn eerste marathon onder de 3:30 te lopen.

>