Afsluiting RopaRun 2009 (update)

Gisteravond was het slotfeest van weRUNtogether.nl, team 236 van de Roparun 2009. In de enorme achtertuin van loopcaptain Richard werd er lekker gesmikkeld en gesmuld en hield teamcaptain Marcel (zie foto hieronder) een speech waarbij elk team lid even apart in het zonnetje werd gezet. Medailles werden uitgedeeld en ieder teamlid kreeg een hele mooie ingelijste teamfoto.


20090608-MARCEL-RR.jpg
verzin zelf het onderschrift bij deze foto…

Aan het einde van de avond keken we met z’n allen naar de video-opnames die gedurende Roparun door Marcel, Toro en mij zijn gemaakt. Vele leuke en ontroerende momenten zijn zaterdagavond herbeleefd. Nu kan ik de Roparun 2009 afsluiten en terugkijken op een geweldig evenement. Volgend jaar ben ik zeker weer van de partij!


20090607-party-richard.jpg
Team 236 feestje

Vandaag was het tijd om mijn gezin te bedanken voor het afzien wat ze hebben moeten doen voor diezelfe Roparun. Ik was vaak in het weekend weg voor teamoverleg of trainingen en alles bij elkaar is er erg veel tijd in gaan zitten. Daarom vandaag twee uitstapjes. Eerst naar de Euromast in Rotterdam. Daar wilde de kids al eerder heen maar vanochtend konden we dan eindelijk genieten van het mooie uitzicht over de Maasstad. Jammer dat ik niet van te voren had bedacht om een abseil-reservering te maken.. lijkt mij wel kicken om van de mast “ab te seilen”. ‘s Middags was het tweede uitje. Disco-bowlen in Leiderdorp.

20090607-discobowlen.jpg
Woutje staat zo te springen dat de foto wel bewogen moet zijn

Bowlen is niet mijn sport maar met een lichtshow en discomuziek aan kom ik wel in de stemming. Na 5 beurten wilde het nog niet echt vlotten maar toen ik de juiste bal en de juiste concentratie had gevonden kwamen de strikes en spares in rap tempo voorbij. We hebben gelachen met z’n allen en dat was ook de bedoeling.

De dag is afgesloten met een duurloop van 1,5 uur. Echt soepeltjes ging het niet. De bedoeling was een Z1 tempo (125-135bpm) maar kreeg ‘m maar niet vast in die zone. Misschien liep ik toch nog iets te hard.. kon geen rust vinden… je hebt wel eens van die dagen. Data: 15,9KM, 1:30 uur, 1309 Kcal, gemiddeld tempo: 5:41min/km, hartslag 140bpm.. 5 hoger dan gepland. Volgende keer gaat het vast wel weer beter. ..

>