Rondje Kerk, rondje meer

Na de 10KM wedstrijd van zaterdag heb ik zondag een uurtje ‘vrij’ gelopen. Niet op de tijd gelet en ook niet op mijn hartslag…het was een rondje om de kerk (van Ter Aar).

Het was wel eens lekker om gewoon vrijuit en heeeeel ontspannen te lopen. 11,19KM in 1:15 uur, dat is 8,9 KM/u en 1369 Kcal maar wel een hele lekkere gemiddelde hartslag: 129 bpm.. zo laag heb ik ‘m nog niet eerder gehad 🙂 Zie hier de Motion Based Data

Vanavond was het een stuk minder ontspannen want: dinsdagavond = interval-avond. Een uur lopen met daarin 8 x 3 minuten in Zg+ (flink doorlopen) en tussenin 2 minuten herstellen, rustig dribbelen.
Die intervaltrainingen zijn altijd pittig maar met een windje in de rug en het ontspannende geluid van het kabbelende water van de Wijde Aa is het best lekker. Totale looptijd: 1:06 uur, 11,91KM, 1318 Kcal en de 8 intervallen in 13,7 KM/u gemiddeld.
Klik hier voor de MB data.

Morgenavond geen verhaaltje. Ik vertrek dan met 3 collega’s richting Drogenbos – Brussel. Donderdag zit ik de hele dag bij JBL, nee, niet het bekende speakermerk maar bij mijn collega’s van JVC België. JBL is een interne afkorting voor deze vestiging.


jbl
RR van JNL naar JBL

Ondanks dat JBL aan een groot en saai industrieterrein zit heb ik wel een leuke looproute ontdekt, langs een kanaal (Sint-Pieters-Leeuw) maar ik kom ‘s avonds niet aan lopen toe. Ik twijfel om de loop ‘s ochtends vroeg te gaan doen maar of mij dat gaat lukken… een beetje RR.nl bezoeker weet hoe veel ik van vroeg opstaan houd… ook ik heb mijn hardloop-grenzen..

Update: 17-01-07: 15:00 uur: Het bloed kruipt waar het niet gaan kan! Morgenochtend 06:07 uur zal ik samen met Marathon-Geert en Kilometervreter Julie een rondje Drogenbos doen!! Zeg maar een mini-weblogloop!

>