Nike+ Men vs Women

Nikeplus.com lanceert “Men vs Women” hardlooprace
Dolf Jansen vs Leontien van Moorsel: wie wint de ultieme strijd tussen de sekses?

Zijn mannen sterker? Hebben vrouwen meer wilskracht? Van 23 maart tot 19 april gaan mannen en vrouwen de strijd met elkaar aan om een oeroude vete uit te vechten. In de Nike+ Men vs Women challenge zal de battle of the sexes in een strijd om de meeste kilometers voor eens en voor altijd besloten worden. Voor Nederlands mannelijke gezicht van de campagne Dolf Jansen is het al een gelopen race: “De mannen winnen, want dat is hoe de schepping ooit is bedoeld.” Zijn tegenstandster Leontien van Moorsel: “Het is misschien bewezen dat een man sterker is, maar een vrouw heeft veel meer karakter.”

Nike daagt via ‘s werelds grootste hardloop community, www.nikeplus.com mannen en vrouwen uit mee te doen aan de officiële Men vs Women online hardloop challenge. De wereldwijde Men vs Women campagne wordt ondersteund door een commercial met actrice Eva Longoria en haar man, basketballer Tony Parker. Ook Roger Federer, Zlatan Ibrahimovic, Paula Radcliffe, Sofia Boutella en Fernando Torres zijn in de commercial te zien. De Nederlandse gezichten van de campagne zijn Leontien van Moorsel en Dolf Jansen. Ook zij zullen de komende weken de strijd met elkaar aangaan en zo veel mogelijk mannen en vrouwen achter zich verzamelen om hun kilometers te doneren op www.nikeplus.com.

—-
Ik heb op 11 maart ook al aandacht geven aan deze Nike+ Challenge dus klik hier op je aan te melden… Onderstaand filmpje wilde ik jullie ook niet onthouden:

>