bijna 3 uur… update

Vandaag weinig tijd gehad om te bloggen, mail te lezen of andere dingen op de PC… eerst een beetje uitgeslapen en daarna een paar uur weggeweest. Zojuist terug van een langzame, lange duurloop.

Mist

Data van de loop: Bijna 3 uur gelopen in een langzaam tempo: 6:54 min/km, ofwel 8,7 KM/u. Toch weer goed voor 25,14 km en 2149 Kcal. De gemiddelde hartslag bleef door de lage snelheid wel netjes in het midden van de Z1 zone: 135 bpm… eerlijk gezegd loop ik toch liever wat sneller..

Morgen veel meer over deze loop in de mist… nu maar lekker slapen..

update: 5 februari 2007


Het was koud gisteravond. De mist maakte het kil en dat ging zo de hele weg door. Op sommige stukken door de weilanden zag je verdomt weinig.

Het alleen lopen, en dan bedoel ik ook alleen, (heb één dame onderweg gedag gezegd en voor de rest niemand gezien), is op zich goed te doen. Ik moet er wel op letten dat ik niet in mijzelf ga praten om te tijd te doden… zo van “is het nog ver?? -ja heel ver” Misschien is een stukje muziek bij deze duuuurlopen wel lekker.

koude handjes

Na ongeveer twee uur begon ik mijn energiebar rustig aan op te eten. Chocoladesmaak, lekker, ik moest gelijk aan het mooie Vlaamse chocomonstertje Julie denken… en zo liep ik toch niet helemaal alleen 🙂

Zo rond 22:30 uur werd het weer een stuk killer en mijn handschoenen die ik normaal na een kwartier in mijn jaszak opberg deed ik maar weer aan… in het donker, door de mist, over een totaal verlaten boerenweg (Lagewaard in Koudekerk) zocht ik mijn weg weer terug naar huis.

Eenmaal thuis bleek mijn linker grote teen weer behoorlijk blauw… tja, te lange nagel.. dat gaat niet goed..

Dus, niet vergeten: kort houden die teennagels..


p.s. de foto van de zolder staat bij het bericht van zaterdag

>