Mooie promotie voor de Be More Ultra Tour in de Alphen.cc

Nog maar vier dagen en dan begint er een bijzonder hardloopevenement: Be More Ultra Tour

Inmiddels hebben de diverse kranten en weblogs er mee vol gedaan maar elke loper voor het goede doel is er één dus vandaag, in de Alphen.cc (de regionale krant voor Alphen aan den Rijn en omstreken) een uitgebreid artikel over de hardloophappening wat a.s. woensdag in IJsselmuiden gaat beginnen: 3 LOPERS- 5 DAGEN- 250 KILOMETER- 1 DOEL.

De voorpagina van Alphen.cc van vandaag

Woensdag gaan Léonie, Martine en Pieter 5 dagen achterelkaar 50KM hardlopen om op die manier zoveel mogelijk geld binnen te halen voor kinderen in Zuid Afrika. Je kunt je nu nog aanmelden voor één of meedere etappes van 50KM of een gedeelte daarvan. De inschrijving loopt t/m zondag 21 maart en kost 1 euro per gelopen kilometer. Bij een donatie van 50 euro (ongeacht de gelopen afstand) ontvang je het unieke Be More Ultra Tour Nike shirt en mag je gratis meefeesten met het benefietfeest bij Nike na afloop van de 5e etappe die van Alphen aan den Rijn naar Hilversum zal worden gelopen.

Lees je dit bericht te laat? Geen paniek. Meld je in ieder geval vóór woensdag 24 maart aan en het shirt wordt je nagestuurd.

Loop mee met de Be More Ultra Tour!

Met dank aan Annemiek Brandriet, journalist bij Alphen.cc voor deze snelle actie. Leuke ontvangt op de redactie van Alphen.cc gisterochtend en vanochtend lag het artikel al op de mat bij vele Alphenaren.

Be More Ultra Tour in de Alphen.cc

>