Duinrell en andere belevenissen

Het was weer een druk weekendje. Na het etentje in Dolce Vita in Alphen en het feestje in Wassenaar was het zondag weer papa- en mamadag. Een maandelijks terugkerend feestje voor de kids waarbij wij (Miranda en ik) apart van elkaar weggaan en één van onze twee smurfen meenemen.

Miranda ging met Wouter weer naar Railz mini world omdat hij dat de vorige keer zo leuk vond… Wouter was niet helemaal lekker, hangerig en hoestig maar wilde persé naar Rotterdam. Miranda heeft er dus ook maar een bliksembezoekje van gemaakt. Wouter is overigens vandaag een dagje thuis gebleven… hij is toch nog niet lekker.

Ik ging met Michelle naar Duinrell. Eerst lekker knallen door de vele glijbanen in het Tikibad en daarna het park in. Echt bijvoordelijk voor de (nog steeds) gevoelige spier in mijn nek was het allemaal niet dus de echte heftige attracties heb ik niet gedaan. Michelle wel… die was niet uit de maagomdraaiende beproevingen te slaan!


Rik de Kikker
Michelle en Rik de Kikker, lekker stel

‘s Avonds weer lekker gelopen. De afstanden moeten nu wel wat omhoog. 14,5KM in 1:25 uur. Geen supertempo maar dat geeft niet.. eerst maar aan de afstanden werken. De afgelopen dagen is er wat heen en weer gemaild tussen mijn loopcoach Rob en mijzelf over plan van aanpak voor de komende maanden. Eén en ander heeft ook effect op de marathon van Leiden. Hierover morgen meer.

Oh.. nog even ter afsluiting een leuk filmpje, geschoten met mijn Nokia N95 in Duinrell, getiteld: Twee lefgozers bij de Splash

Twee lefgozers bij het uitkijkplatform van de Splash. Een wildwaterbaan-attractie waarbij je het niet droog houdt… tenzij je in de dichte boot zit. Bij de splash heb je een overdekt platform waar je de boten onderdoor kunt zien gaan maar als je lef hebt blijf je in het open gedeelte van het platform staan.

Twee gasten zagen dat wel zitten en let op hoe de man in blauw/wit erg slim droogblijft…>