New York City Weather Report

De New York gangers: John, Hans, Leontine en vele anderen (ja, ikke ook), beginnen, behalve misschien al een beetje zenuwachtig te worden, zich ook af te vragen hoe het weer op 5 november in New York City zal zijn.

Weet u nog? Vorig jaar? De start, op Staten Island, in de mist, de Verrazano-Narrows Bridge die bijna niet te zien was. Daarna klaarde het op tot lekker loopweer. Oud New York gangers hebben diverse verhalen, van winterskoud tot zomerswarm..


Het weer aldaar
Het weer van vandaag op Staten Island

You've seen the Bronx, now the the F#@$k out

Voor de zekerheid, en ook om de plaatselijk bevolking te helpen heeft Miranda voor mij een éénmalig trainingspak bij de Zeeman gekocht. Blauw, dat wel, maar vreselijk fout -glimmend. Het ontbreek mij nog aan wat gouden kettingen, opvallend groot horloge en de overige bling-bling en ik doe niet onder voor de gemiddelde Bronx-rapper… en dat voor maar ¤ 7,99

Een oude JVC sweater gaat ook mee, sterker nog, blijft achter in NYC… alles om warm te blijven op Staten Island voordat het startschot om 10:00 uur te horen zal zijn.

De meerdaagse voorspellingen zijn overigens goed, na 1 november, half bewolkt tot zonnig met een temperatuur van 12 graden C. (hee.. 12… dat doet mij denken aan…)

12

12:

Aan deze 12 kun je met recht een puntje zuigen…

>