Mini-quiz week 39 – Eindtijd Berlijn

Stop! Niet wegklikken… ook jij maakt kans op een prijsje, ook als je nog niet eerder hebt meegedaan aan de miniquiz! Eerst even de oplossing van de mini-quiz van vorige week met de medaille-vraag:

Zoals beloofd was het geen moeilijke opgave wat ook wel bleek uit het grote aantal goede inzendingen:

1) Los Angeles 2006
2) Chicago 2002
3) London 2007


Oplossing wk 38

mmm… deze marathons die ik wel heel graag zou willen lopen… misschien kan ik Miranda zover krijgen dat Londen in 2009 moet gaan lukken… nee, niet in 2008 want heb haar beloofd volgend jaar geen buitenlandse marathons te lopen.

Klik hier voor het klassement 3e kwartaal:

sieben tagen

Het klassement is vrijwel hetzelfde als vorige week maar nu gaat daar verandering in komen! Nog 7 dagen… Berlijn komt dichter en dichterbij…. mijn eindtijd?? Die mogen jullie gaan voorspellen en maak kans op een klein prijsje (miniquiz deelnemer of niet)….

Hieronder de opgave van week 39, de eindtijd voorspelling:


Zoals de meeste wel weten ging ik in Rotterdam voor een eindtijd van 3:30. Heel pittig als je nagaat dat mijn beste tijd 4:00 uur is….In Berlijn ga ik voor een tijd ruim onder de 3:45 en zo dicht mogelijk richting 3:30. Na overleg met Coach Rob Veer zal ik starten met een tempo tussen de 5:10 en 5:15 min/km en zal na driekwart, indien ik de kracht nog heb, versnellen.

Doe mee aan de poll!

!++6++!


Rotterdam
Deze keer zonder Koen, Rinus en Wanno…
hoe dan ook: Berlin, über sieben Tagen get’s los!

Om kans te maken op de prijs, mail mij voor zondag 30 september 2007 – 09:00 uur, je nettotijd voorspelling. Degene die het dichtst erbij zit (hoger óf lager) krijgt 10 punten, de volgende 9 etc… kortom, de mini-quiz kwartaalprijs is nog steeds te winnen door de hele top 8!

Mail je antwoord hier. Volgende week zondag de uitslag

>