Weer een beetje beter..
Snelle vogel!!

Vandaag een rustig dagje.. echt weer om uit te slapen en binnen te blijven: regen, sneeuw.. moest wel denken aan de bikkels in Schoorl.. het zal daar niet veel beter zijn geweest qua weer. Nadat de spaghetti was gezakt was het weer tijd om te lopen. Op het programma: 40 min in T2… De test van vanavond.. hou ik het 40 minuten lang vol zonder rekken en strekken tussendoor?

De doelstelling was niet boven de 164 bpm uit te komen en de snelheid zo rond de 5:00 – 5:20 min/km te houden…
Het ging goed.. tempo lag redelijk hoog, tegen mijn halve marathon tempo en het pootje hield het goed vol. Rondje over de dijk naar de polder en met een boog weer terug naar huis. De laatste 500 meter nog even versnellen in het Weteringpark…
Het voelt goed.. ja, natuurlijk is mijn enkel nog wel gevoellig maar het gaat iedere keer weer wat beter.

Morgen weer op bezoek bij Corné. Anouk, de leuke Fysio i.o. is helaas klaar met haar stage in Alphen a/d Rijn… ben benieuwd hoe mijn pootje morgenochtend aanvoelt.

Overigens: ik heb mijn zooltjes weer uit mijn schoenen gehaald.. (mogen ze nog terug Marcel?) Ik begon last van mijn linkervoet te krijgen.. en dat moet ik natuurlijk helemaal niet hebben..

Data: 8.0 KM, 40:01 min, 12,0 KM/u, gem HF 162 bmp, 670 Kcal

Corné en Giesje, een hardlopend/webloggend echtpaar


Nieuw in de webloglinks:
Giesje’s site
Giesje is getrouwd met Corné, inmiddels al een bekende naam in hardloop-weblogland. Corné heeft wat vaker een update van zijn weblog maar een bezoekje aan Giesje’s site is zeker de moeite waard

>