Update strandtrainingen / Harm loopt voor Right to Play

Even twee korte berichten vanavond:

Er zijn een aantal “misschien” reacties binnengekomen op de strandtraining van 20 oktober. Dank daar voor bloggers! Ik snap dat het heel lastig is om op door de weekse dagen een weblogloop te plannen maar het zou leuk zijn als er wat lopers bij zijn. Volgend weekend zal ik nog even een berichtje plaatsen hierover en om te kijken wie er nu definitief meelopen. Inmiddels heeft Claudia de informatie over haar strandtraining op haar blog gezet. Haar training zal plaatsvinden op de woensdag de 14e. Meer info vind je hier op Claudia’s blog.


20091008-harm.jpg

Harm Sengers, de ongelooflijke (!!) snelle atleet uit Eindhoven (getraind door Luc Krotwaar) gaat zijn aanstaande zondag zijn 10e marathon lopen in zijn hometown for Right to Play en daar wil ik graag even aandacht aan geven.

Harm: “Momenteel ben ik hard aan het trainen voor mijn 10e marathon, die van Eindhoven en dus een thuiswedstrijd. Het leek me tijd om het lopen een extra dimensie te geven door het te combineren met het inzamelen van geld voor het goede doel.

Sponsor actie: ‘Marathon Eindhoven voor Right To Play’
Het goede doel waar ik voor loop is Right To Play, een humanitaire organisatie opgericht door viervoudig Olympisch schaatskampioen Johann Olav Koss. Deze organisatie richt zich met sport en spel programma’s op de ontwikkeling van kinderen, de ontwikkeling van de gemeenschap, conflict preventie en de preventie van ziektes.

Mijn bijdrage bestaat het proberen te verwezenlijken van mijn niet te flauwe doelstelling: de marathon van Eindhoven onder de 2uur en 25 minuten lopen. Voor alle duidelijkheid, dat is 17,5km/u gemiddeld, een top-10 klassering op de Nederlandse Marathonranglijst 2009, en bijna 4 minuten sneller dan mijn huidige Persoonlijk Record.

Steun de actie: bezoek de website!
Bij deze verzoek ik je mijn actie te ondersteunen door via mijn website die ik speciaal voor de actie heb gemaakt te doneren aan het goede doel Right To Play: www.harmsengers.blogspot.com
Vanuit daar kun je naar de donatiemodule waar je o.a. via IDEAL, PayPal en Creditcard kan doneren. Uiteraard kan contant doneren ook altijd! Op de website vind je bovendien nog veel meer informatie en mijn blogteksten op weg naar ‘Eindhoven’. Direct naar de donatiemodule kan door naar de volgende link te gaan: www.geefsamen.nl/harmsengers.
Ik hoop dat ik op je steun kan rekenen. Alvast super bedank!

Go Harm en pak die 2:25 uur!! Mijn steun heb je!

>