Stokken, harde reset en teaser

Woensdagavond was weer mijn gebruikelijk trainingsavond bij AAV’36. Inmiddels heb ik mij officieel ingeschreven als lid maar we zijn er nog niet uit wat voor soort lid ik word. Ik heb namelijk al een wedstrijdlicencie bij de Loopgroep Aart Stigter. Naar alle waarschijnlijkheid word ik een gastlid van AAV. Hoe dan ook, de één keer per week trainen op de club bevalt mij goed. Een gezellige groep en ook de loopscholing gaat steeds beter.

Gisteravond moesten we van trainer Ruud met stokken aan de slag? Ik vroeg nog aan DRR Kees (die overigens een mooie fotoreportage op zijn site heeft staan over zijn beklimming, hardlopend, van de Mt. Ventoux… pfff, ga er maar aan staan) of we vanavond een lesje taekwondo kregen. Nee, de stokken waren om je in de juiste loophouding te krijgen. Stok in de nek of voor je uit… tja, alles is nieuw voor mij.

Na een pittige intervaltraining over de baan was het tijd om de douche op te zoeken, samen met mijn nieuwe hardloopvriendin, de Garmin 310XT… maar of ze nou niet tegen mijn douchespul kon of gewoon even van slag af was.. zodra ik de 310XT aan had gezet ging ze gelijk weer uit… vreemd.


20090820-alleswissen310.jpg
Harde reset op de Forerunner 310XT: Let erop dat de 310 uitstaat als je dit doet

Een zachte reset (de Mode knop en de Lap knop 7 seconden tegelijk ingedrukt houden) wilde niet helpen. Dan maar een harde reset op de Forerunner 310XT: de Mode knop en de aan/uit knop tegelijk indrukken). Nadeel is dat ik alle data, en dus ook de training van woensdag dan wel kwijt was maar die was niet zo belangrijk om te bewaren. De 310XT werkt overigens nu weer prima.

Als laatste een teaser. Morgenavond gaat Miranda en ik mijn verjaardagskado’tje ten uitvoering brengen. Nee, ik ga nog niets daar over vertellen maar het wordt wel heel, heel leuk!
Het is iets wat ik al heel lang wil doen. Ik zal geen tweets op mijn twitterpagina zetten maar iedereen zal moeten wachten op het verslag op mijn blog… vrijdagavond heel laat of zaterdagochtend… wacht maar af… Nu maar hopen dat het weer meewerkt morgen.

>