Bezoek uit België en meer
Lekkere koekjes

Vanmiddag kwamen Ruth en haar man Koen bij ons op bezoek. We hebben even lekker gekletst, met name over ons favoriete onderwerp, Antwerpse Handjes… o nee, deze lekker koekjes had ze voor ons meegenomen.. dank je wel! Hardlopen natuurlijk, daar is veel over gesproken. Ik heb nu ook de weblogshirtjes voor de Nederlandse lopers. Ik zal ze deze week opsturen, maar daarover morgen meer.

Na het posten van de mini-quiz ging ik op pad voor mijn eerste duurloop na de marathon… en wat een weersverandering. Regen, wind, (veel wind), koud… met de Socks Energizer, runningtight en windjack aan ging ik op pad. Op Martine’s Run to Dream las ik een paar dagen geleden iets over een leuke hardloop podcast. Steve Runner ofwel Phedippidations, spreek wekelijks over alles wat ‘m met hardlopen bezig houdt.

Steve Runner

Ik wist niet wat ik van deze podcast moest verwachten (ik luister eigenlijk nooit naar podcasts) maar deze voor mij eerste uitzending van Phedippidations was heel leuk. Mooie verhalen over lopers die hun eerste marathon-ervaring met je delen. Ik hoorde ene Nigel uit de U.K. die de London Marathon heeft gelopen… zo herkenbaar allemaal.. ik waande mij weer helemaal terug in New York. Absoluut het luisteren waard. Ik ben van plan elke zondag Steve mee te nemen op mijn duurloop.

De duurloop van vandaag…

Een rustige duurloop van 1:30 uur in een heel ontspannen tempo van zo rond de 6:30 km/min. Afstand 14,38 KM. Gemiddelde hartslag keurig op 135 bpm. Op het einde ging het tempo wat omhoog ivm een opkomende hoge nood… gelukkig heb ik het zonder problemen naar huis gehaald 🙂

Alle info natuurlijk weer op TTSM:>