Toch nog een tweede marathon in 2008

Na de opmerking van Rencapy en Koen kon ik het niet meer langer verborgen houden. Na mijn 3 uur duurloop van afgelopen zondag zijn er natuurlijk veel vragen gerezen waar ik mee bezig ben… ok ok, ik zal het maar bekennen. Slechts een paar mensen wisten van dit plan af maar vanavond weten jullie het allemaal.

Er wordt dit jaar nog een marathon gelopen. Door het uitvallen van de marathon van Utrecht en het gevoel dat het tijdens de Amsterdam Marathon nog iets sneller kon ga ik opnieuw de magische afstand van 42,195KM lopen.


Marathonrunners
Dames, wie onder de 3:27 kan lopen mag aansluiten!

De keuze kan worden gemaakt uit:

26-11: Adriaan Tripbos Marathon in Sappemeer, Groningen
30-11: ‘t is voor Niks Marathon – Geldrop, Noord Brabant
5-12: Sint Nicolaas Marathon – Glimmen, Groningen
6-12: Dieverzand Boscross Marathon – Diever, Drenthe
7-12: Spark Marathon – Spijkernisse, Zuid Holland
14-12: Purmerbos Marathon – Purmerend, Noord Holland

… en het wordt… (tromgeroffel)


AV Nea Volharding
AV Nea Volharding Purmerend

De 7e Purmerbos Marathon in Purmerend, georganiseerd door Atletiekvereniging Nea Volharding.

Het is misschien niet de leukste marathon omdat het 10 rondjes door het Purmerbos zijn maar ook dat heeft weer zijn charme. Deze marathon is erg kleinschalig. Totaal aantal deelnemers aan de diverse afstanden en estafette marathon was vorig jaar 100. Het aantal solo deelnemers aan de marathon was vorig jaar: 16 man (0 vrouwen), de jaren ervoor schommelde het een beetje tussen de 10 en 50 deelnemers.

Van mijn tijd van Amsterdam: 3:27:49 kunnen nog wel wat minuutjes af, en ja, er wordt dus wel wat dieper gedaan dan in onze hoofdstad. Nee, ik doe geen voorspelling van mijn eindtijd, ik ga het wel zien. De start op zondag 14 december zal zijn om 10:00 uur… stuur tegen die tijd maar uw positieve energie richting Purmerend, of is er nog een snelle haas (m/v) die met mij mee wil lopen?

ps.1: de halve van Linschoten komt voor mij hiermee te vervallen
ps.2: Om Koen’s vraag te beantwoorden: 13-12, de startbaanrun wordt een 5KM loslopen, foto’s maken en genieten

>