Weer een latertje

Ondanks de IE7 problemen blijf ik vrolijk doorgaan met posten. Ik wacht een weekje op hulp… daarna zal ik zal rigoureuze maatregelen gaan nemen. Nee, ik zal niet stoppen maar een poging doen een backup-restore te doen… dit is wel de laatste, behoorlijke tricky oplossing… ik hoop dat hulp zich snel aanbiedt.

Vanavond om 21:00 vertrokken voor een late lange duurloop. De reden van de late start: een feestje van collega Caroline en haar man in Leiden. De hutspot met klapstuk (traditioneel gerecht rond de feestdagen van “het Leids Ontzet” sloeg ik beleeft af… was bang dat de uien erin voor vreemde effecten tijdens mijn duurloop zouden zorgen. Eenmaal weer thuis laat gegeten en dus laat op pad.

Het was donker en stil. Slechts één fietser (licht beschonken) en twee wandelaars met hond gezien. Verder valt er niet zo veel te melden behalve de data van deze loop: 21,57KM, 2:06 uur, 5:52min/km, 140bpm (70%hr) en 1782 kcal.


haile!!
Opnieuw een nieuw wereldrecord voor Haile Gebrselassie….
en wat voor één!


O ja, Haile, van harte man!! Wat een tijd vandaag bij de Marathon van Berlijn. De magische grens van 2:04 is doorbroken: 2:03:59. Je bent een held!

>