Doe mij maar LSD

Vanavond was het weer tijd voor de gebruikelijk duurloop. Loopcoach Rob had een 1,5 uur duurloopje gepland staan maar die mocht ik uitbreiden als ik nog puf had… nou die had ik wel!

Na een flink bord en een banaan toe was ik klaar voor een LSD (nee, geen drugs maar een Long Slow Distance run voor hen die minder bekend zijn met hardlooptermen). Een rustig loopje maar omdat mijn hartslagmeter weer eens niet werkte liep ik wat sneller dan normaal.

De route ging van Alphen a/d Rijn door de weilanden van Koudekerk en langs de Oude Rijn richting Leiderdorp. Onderweg begroette ik nog vier lopers: 3 x “hoi!” en 1 x “Eén Goedenavond” terug… man doe eens even niet zo formeel… we are all runners, you know!

Energie in een gel

Vanaf Leiderdorp loopt er een donkerfietspad parallel aan de A4 richting Hoogmade. Hier maak ik even een kleine tussenstop om wat interne druk te verminderen… gelukkig had ik mijn zakdoekjes bij mij. Het donkere fietspad heeft iets magisch. Je loopt daar helemaal alleen, op sommige ‘beboomde’ stukken bijna op de tast maar in het licht van de maan waan je je alleen op de wereld….met alleen de cadans van je loop… zo rustgevend!! Na 2 uur kwam in aan in Woubrugge en was het tijd voor een Powergel Banaan en ging de route langs de randweg van Alphen weer richting huis….

..ik heb net Martine’s Jungfrau verslag even tussendoor gelezen.. WOW!! wat een avontuur…

Dit loopje stelt eigenlijk helemaal niets voor 🙂

Data: 2:30 uur, 24,2 KM, tempo: 6:12 min/km, 9,7 KM/u gemiddeld. Hartslag?? ik gok zo rond de 140

stem!

Je kunt nog tot a.s. zaterdag je stem uitbrengen!
Klik hier voor de logo-verkiezing.


Dan nog even: 55


Bruut!

<%popup(20060909-slk55.jpg|1024|570|Brute Bak!)%> Mercedes-Benz: SLK 55 AMG

>