Nieuwe PC & Weteringloop

Ik ben helemaal blij! Gisteren heb ik mijn nieuwe PC ontvangen en vandaag heb ik lekker een dag vrij genomen… en wat doe je dan op zo’n dag? Precies! Aan de slag met het nieuwe instrument van één van mijn grootste hobbies. De meeste programma’s zijn geïnstalleerd maar ik moet nog veel bestanden overzetten… dat komt wel…


New PC!
Voor de kenners, mijn specs

Wat is mijn nieuwe PC ongelooflijk snel. Mijn oude Pentium 4 was niet meer vooruit te branden maar nu zit ik weer heerlijk rap te werken. Het is wel heel erg wennen, mijn oude scherm kon niet verder dan 1280 x 1024, nu werk ik op een 22 inch scherm een resolutie van 1680 x 1050… jemig, wat is mijn weblogje dan klein met zijn 800 pixels breed. Voorlopig heb ik nog geen plannen om dit te verbreden en ik hoop dat jullie de breedte zoals hij nu is in orde vinden.

Wat is er op hardloopgebied te melden?

Gisteren heb ik een kort loopje gedaan van 11,2KM in 1:02 uur in 10,7KM/u gemiddeld met 10 versnellingen op het einde en netjes op een hartslag van 145 zoals Rob had bevolen.

Morgen vertrekavond zal ik de Weteringloop in Nieuwe Wetering gaan lopen. Een beetje knullig loopje, zie verslag 2006, met rondjes door de Kerkstraat maar wel gezellig. Claudia zal ik eindelijk weer eens ontmoeten en wellicht nog andere bloggers.

O ja, dit is mijn Avatar (poppetje) op de Nike+ site. Ja, je kunt nu je eigen figuur aanmaken, vergelijkbaar met Mii op de Wii. Lees meer hierover bij Johan


Nike Mini
Maak je eigen Nike+ Mini

RR Avatar
RR op Nike+

>