Win een personal trainingsweekend… en blessure update

Win een trainingsweekend

Intersport heeft weer een leuke prijsvraag! (Met dank aan collega Marc voor de tip!)

Wat is jouw persoonlijke hardloopdoelstelling voor 2010?
Ben je een actieve hardloper en zie je eigenlijk weinig verbetering in je resultaten? Lijkt hardlopen je hartstikke leuk, maar weet je niet zo goed hoe en waar te beginnen? Of vind je hardlopen eigenlijk een beetje saai en ben je op zoek naar die extra boost motivatie of stimulerend gezelschap? INTERSPORT helpt je op weg!

Train jij straks samen met voormalig topatleet Troy Douglas?
In samenwerking met ASICS geeft INTERSPORT je de kans om in één weekend tijd de basis te leggen voor jouw persoonlijke hardloopdoelstelling van 2010. Één weekend lang zal jij op het Nederlandse Nationaal Sport Centrum in Papendal door middel van deskundig advies en professionele trainingtips van voormalig topatleet Troy Douglas worden klaargestoomd voor het behalen van jouw persoonlijke hardloopdoelstelling.

Klik hier om naar de prijsvraag te gaan en wie weet word jij de winnaar/winnares net als mijn (hardloop)vriendin Esther die vorig jaar een marathonreis naar keuze heeft gewonnen bij Intersport!

Dan nog even een kleine blessure-update: Na de 50KM van zondag voelt de knie nog steeds goed, lees: hetzelfde aan. Vanavond heb ik getraind bij AAV’36.. heerlijk in de regen (ahum) met een klein groepje.. blijkbaar bleven er veel thuis vanwege het weer (watjes!!). Het inlopen en de loopcoördinatie heb ik gedaan maar de kern waarbij er op 400,600,800 en 1000m op 100% (10KM tempo) moest worden gelopen heb ik maar even overgeslagen. Rustige rondjes over het grasveld naast de baan en zo 45min gevuld. Van fysio Corné moet ik even terug naar 3 x per week rustig trainen…. pfff.. lastig maar is beter om nu even te herstellen. Morgenochtend heb ik weer een afspraak bij hem.

De Marathon van Utrecht ga ik definitief niet lopen (ook niet de halve). Mogelijk gaat de hele RR familie nog wel even kijken.. als was het al om te zien hoe die ene hele snelle Belg een PR gaat lopen!!!

>