pijntjes overal, schoenen op?

Het loopt allemaal nog niet echt lekker met mijn onderstel. De pijntjes in mijn rechterenkel zijn een stuk minder maar nu beginnen andere plekken op te spelen. De afgelopen dagen is de binnenkant van mijn rechterknie wat aan het zeuren en ook de rechterkuitspier werkt soms een beetje tegen. Ook links zijn af en toe mijn knie en kuitspier wat ‘tegen de draad in’.


pijnlijk
De pijnlijke plekjes

Allemaal niet echt schokkend, ik kan nog gewoon mijn training lopen alhoewel ik wat voorzichtig ben met het snelle werk… de vraag is nu.. waar komen die pijntjes vandaan? Kan het zijn dat mijn Asics Nimbus VIII bijna op zijn? Met vanavond meegerekend heb ik er nu 803KM op gelopen… een schoen moet toch 1000KM meekunnen?

Misschien is het verstandig als ik binnenkort bij Lafoot op de loopband ga staan voor een analyse. Ook coach Rob heb ik even om advies gevraagd… zijn er van jullie kant nog tips?

Nu op tijd naar bed en morgenavond weer een poging doen om mijn blogleesachterstand in te halen…

update 23:20: Nog geen 15 minuten na het mailen naar Rob heb ik al antwoord… kijk, dat is nou nog eens service. Thanks Rob!!

Een analyse lijkt me nuttig,

Ik hoop echter niet dat de schoenen al op zijn!
Maar het lijkt er ook op dat je op het randje zit, qua trainingsbelasting, van wat je lijf aan kan
Om die reden is het nuttig wat extra rust te pakken
Beter nu zelf de controle pakken over hardlopen en stilzitten, dan dat de blessures het straks doen (want dan wordt het vooral stilzitten!)

Ik ga morgen je schema wel even wat aanpassen, zodat het niet ten koste van je conditie gaat maar je onderstel wel wat op adem kan komen.

>