Een week na de marathon

Nu, een week na de marathon van Amsterdam is er zeker geen sprake van een marathon-dip. Een val waar sommige hardlopers invallen nadat de bekroning van maandenlang hard trainen heeft plaatsgevonden. Sommige lopers vallen dan in een ‘zwart gat’ omdat ze geen nieuwe uitdaging hebben… Nou, uw webmaster heeft uitdagingen genoeg! De volgende marathon, 2e paasdag 2009 staat alweer op de countdown.

Deze week is er ook alweer lekker gelopen. Voorlopig zonder schema: afgelopen woensdag 30min 6:30min/km, vrijdag 45min 5:50min/km en vanavond 60min 5:45min/km. Heerlijk relaxt, ontspannen en lekker je gedachten de vrije loop geven… wat kan hardlopen toch heerlijk zijn. Vanavond was er ook tweede bijeenkomst van ons Roparun Team: weRUNtogether.nl Bijna alle teamleden waren aanwezig en het was leuk om nu (bijna) iedereen even persoonlijk te ontmoeten.


weRUNtogether
weRUNtogether !

De energie spat van alle teamleden af en we zijn helemaal enthousiast om ons Roparun avontuur met een zeer goed resultaat te volbrengen. Deze week gaat onze, zeer professionele website on line en daarna kunnen we aan de slag met het werven van sponsoren, financieel maar ook materieel. Marcel, onze teamcaptian kwam vanavond met mooie zwart t-shirts met daarop ons logo en een groot spandoek. De teamfoto’s zijn gemaakt alsmede de foto’s van alle teamleden afzonderlijk die binnenkort ook op onze site staan. Uiteraard zal ik, zodra we “live” zijn daar verslag van doen!

>