MRI uitslag


Vandaag was de uitslag van de MRI scan. 15:15 uur meldde ik mij bij Sportarts van der Werve in het Rijnland ziekenhuis. Op twee schermen zag ik 4 MRI afbeeldingen mijn knie. Hij wilde eerst nog mijn knie zien en voelen terwijl een arts in opleiding met hem meekeek. Het vocht wat na de Roparun door hem geconstateerd was bleek er niet meer te zitten. Ook het heen en weer bewegen van de knie en de rest van mijn been ging soepeltjes.

Zijn oordeel over de MRI: “Geen afwijkingen te zien, dus dat is goed nieuws”… Mijn eerste reactie was ook positief. Geen complicaties dus geen operatie.. want ja, daar dat ik ook niet op te wachten. Gerommel aan je knie en daarna zes weken herstellen… maar waar komt dan die irritatie vandaan? Ben ik dan een aansteller? Heb inmiddels begrepen van niet. Nu langzaam weer verder opbouwen met de wetenschap dat er in mijn knie niets stuk is. Toch zal ik, nadat ik hersteld ben, mijn wedstrijdschema duidelijker en gerichter plannen. Dus geen gekke loopjes meer tussendoor, zeggen dat ik die rustig ga doen en dan toch knallen… Goh, ouder en wijzer?? mmmm.. wie zal het zeggen.

Het gekke is ook dat ik zondag in Roosendaal in de tweede 5KM (van de 10KM) bij het versnellen naar een gemiddelde 4:13min/km ook eigenlijk geen last had… hoe dan ook.. mogelijk is alles helemaal snel hersteld en kan ik weer lekker knallen. Voorlopig heb ik nog steeds rustige loopjes en ook vanavond wordt er weer relaxt getraind met de dames bij AAV36… maar hoe krijg ik nu uitgelegd aan de dames dat er niets met mijn knie mis is maar dat ik toch liever achteraan train? 🙂

ps: dank voor al jullie bemoedigende reacties via dit blog en twitter. Het doet mij goed!

>