Utrecht Marathon 2010 steunpunt

update: 4 april, 23:00 uur: ik sta definitief langs de kant: Tot morgen allemaal en heel veel succes!!

update: 5 april: 09:00 uur: Ik tel nu volgende bloggende deelnemers:

10km: Rik, Ilonka, KeesdeHardlopert, Bjorn, Maarten (en broer)
HM: Christiaan, Andrea, AadvdS, Gerard, Harm, KoenvS, Gideon, Sebastiaan, Gert, Remco, Falco, John en Ans
M: RichardvdK, Geert, Martin, Ruud, Mario, Wendy, KeesdeLoper, Patrick

Hoe ga ik die allemaal herkennen straks??? (zie de links in de reacties onderaan dit bericht)

Nog even en dan is het weer tweede paasdag.. een dag van uitslapen, uitbuiken, spijt hebben van al die paaseitjes van gisteren en de ellende dat je wéér naar die meubelboulevard moet.. want dat is zo leuk… maar ook de dag van de Utrecht Marathon !!

Jaarbeurs Utrecht Marathon 2010

Vele deelnemers gaan maandag weer van start op de diverse afstanden en wat is er nu leuker om de runners even aan te moedigen? Utrecht is een wat minder drukke (halve) marathon dus alle tijd om de lopers goed en makkelijk te herkennen, al dan niet in hun Be More Ultra Tour shirt.

Het beste punt om te kijken, lijkt mij, is de brug van de busbaan Vleuterwijde, in De Meern, waar de lopers van de hele en de halve twee keer langs komen. De hele marathonlopers op 20 en 34KM en voor de halve marathonners is het ongeveer halverwege, vlak voordat zij de lus terug maken in de Meern. De hele marathon start om 10:30 uur , dus de eerste lopers zijn daar zo rond 11:30 uur. De halve marathon lopers starten om 14:00 uur en de snelste zijn ongeveer een half uur later daar.

Mooi punt voor alle support ! Vlakbij het huis van dé bekendste hardloper uit De Meern - Hardlopende Boer John

Gek genoeg is het nog niet helemaal zeker of ik kom kijken, hangt een beetje af van onze “familie-planning” maar ik ga zeker mijn best doen 🙂
Dus neem je fluitjes, toeters, ratels, megafoons, luide keel en andere herriemakende dingen mee en kom naar het steunpunt!! Vergeet ook niet te zwaaien naar Rob Veer, mijn coach en de race director !

Tot maandag en voor alle Utrecht Marathon Runners, Heel veel succes en plezier!!!!

ps: ik noem maar even geen namen want ik ga vast en zeker dan wat lopers vergeten…. maar als je loopt, laat even een reactie achter. Thx!

>