Baaldag!
Not happy

Vandaag had ik een Baaldag! Ik baalde van alles, wat lopen betreft. Van de onderzoeken, de fysiotherapie, de pijn, de terugval, geen Rotterdam, de … alles!

Normaal gesproken ben ik toch wel een opgewekt ventje, volgens sommigen het zonnetje in huis, maar vandaag baalde ik alleen maar…bij JVC was ik ook erg stil voor mijn doen. De meisjes bij mij op de verkoop-binnendienst wilde mij graag opvrolijken, zelfs kusjes werden er aangeboden maar ik heb beleefd bedankt.

De training van afgelopen zondag was natuurlijk oer-stom-in-het-kwadraat… ik heb veel te veel gegeven… en daar moet ik nu met een terugval voor boeten. Ik heb nu definitief besloten om de Rotterdam- maar ook de Leiden-Marathon niet te lopen. Het belangrijkste is nu het herstellen van deze #@$#$ overbelasting-blessure. Ik heb daarom het RW marathon-schema weggestopt en ga volgende week met Corné een herstelschema maken.

Vanavond heb ik een heel rustig loopje gedaan.. 135 BPM en 8,2 KM/u (ja, Joost, het kan echt nog langzamer). Rustig aan, 13 minuten, even stoppen, rekken-strekken, en dat dan 3 x. De nieuwe corrigerende zooltjes voelen goed aan… eens kijken of dat zo blijft.

Zo extreem heb ik het nog niet gezien :)

Ik ben nu niet meer in baalstemming, zeker ook dankzij jullie reacties op mijn vorige bericht… ook bij JVC heb ik beloofd dat ik morgen weer gezellig zou zijn.. lees: ze de oren van hun kop klets en de meisjes ga “zieken”… ha, dat doet mij denken aan het volgende: als er een probleem is met het computersysteem moet ik altijd even komen helpen. Wanneer ik dan op de betreffende Mac precies dezelfde handeling uitvoer gaat het (bijna altijd) wel goed. De vaste reactie is dan: “Nou ja, net deed hij het echt niet”. Ik zeg dan steevast dat het probleem niet vanzelf kan zijn opgelost maar dat het aan de gebruikster ligt….
Dat levert altijd leuke reacties op..hihi.. tot morgen dames!

>