Van alles wat…

Van alles wat… een leuk onderwerp… kun je meerdere keren gebruiken! Vanavond dus even wat in de categorie diverse:

Vanavond een lekkere training bij mijn club, AAV’36 en het wordt steeds gezelliger. In de afgelopen drie weken hebben we elke week een nieuwe dame erbij gekregen. Zo is het aantal dames in de snelste groep van de Roadrunners van 3 naar 6 gegaan. Het was een perfecte loopavond. 17 graden op de temperatuurmeter dus een zomers tenue kon makkelijk.

Heerlijk trainingsweer

Mijn knie voelt alweer wat beter aan. Vorige week slechts twee keer getraind (woensdag en zaterdag) en vanavond weer voor het eerst sinds 4 dagen. Vanavond wilde ik toch weer even proberen hoe het zou voelen als ik weer een stapje harder zou gaan. Eerst de loopcoördinatie en spieroefeningen… pfff.. als je dan ziet hoe soepel en lenig Ruud (onze trainer) is, dan is het verrekte moeilijk om alleen maar in de buurt te komen van deze voormalig NK kampioen 110 meter horden. Daarna wat krachtoefeningen met een zware bal.. best link want als ik niet oplet krijg ik de bal van trainingsmaatje Deborah in mijn gezicht.

Daarna de kern. Estafette in duo’s met 10 x 400 meter. Eén van de nieuwe dames, Monique, tikte ik 10 x af en liep ondertussen met Deborah mijn rondjes over de baan. Lekker ontspannen en de knie hield het goed vol. Dat klinkt goed… maar niet overdrijven nu.. tempo niet te hoog houden. Ondertussen was het een beetje gaan regenen maar dat juist heerlijk! Lenteregen op de baan met een leuke groep. Onze groep houdt van doorlopen, we zijn niet voor niets de snelste groep, maar we houden ook van gezelligheid. Dus als er iemand jarig is: Gebak!! Vandaag trakteerde Ernst. Onze ultrabikkel. Liep afgelopen zaterdag de JKM van 161KM uit en maandag nog ‘even’ de marathon van Utrecht. Lekker nakletsen met de runners en de weekendplanning doornemen. Die was verrassend… maar daarover later meer. Het was weer een ouderwetse gezellige training!

Dan nog even dit:

#Rotterdam Marathon:

Ondanks jullie verwoede pogingen om mij mee te krijgen als supporter naar Rotterdam dit weekend… dat gaat echt niet lukken. Hoe graag ik er ook bij zou willen zijn, ik heb andere plannen aankomend weekend. Ik zal daar voor vrijdagmiddag nog even een blogpostje aan wijden. Op twitter werd er wel gevraagd naar een verzamelpunt voor de Marathon Runners. Het lijkt mij handig dat jullie, zoals voorgaande jaren, verzamelen bij het politieburo aan het Doelwater, vlak bij de start… maar dat laat ik verder aan anderen over die het steunpunt op 30 en 40KM op de Boezemstraat bemannen. Ik ga jullie nog geen succes wensen… dat volgt in mijn volgende bericht 🙂

#Lopen Met Dolf Jansen

Omdat de blog van de sympathieke en snelle hardloper Kees van de Wetering even in ruste is heeft hij mij gevraagd dit bericht te plaatsen:
Kees heeft een uitnodiging ontvangen van Dolf om op zaterdag 17 april mee te lopen met hem in Almere. Aanvang zal zijn om 15:30 uur bij het theater van Almere. Aangezien Kees verhinderd is die dag wil hij graag iemand anders hier blij mee maken. Als je met Dolf wil meelopen die dag laat dan even een reactie achter en ik breng je in contact met Kees. Lopen met Dolf is echt leuk.. ik spreek uit ervaring 🙂

Dolf en RR


#Be More Ultra Tour

Nog even twee leuke krantenknipsels uit de Alphen.CC van dé hardloophappening van 2010: (klik op de plaatjes voor het hele artikel)

Vertrek BMUT vanaf het AAV'36 terrein

Opbrengst BMUT € 11.000,-

>