Nieuwe hoop

Vandaag zijn mijn nieuwe zooltjes gearriveerd. Een topservice van Ad Broeders, de orthopedische schoentechnicus van Lafoot. Dinsdag heb ik mijn zooltjes daar achter gelaten, elke donderdag is Ad in Hilversum, vrijdag heeft hij ze vermaakt en nu al in huis….Thanks!


Halve zool?
De vol- vermaakte zooltjes

Nieuwe hoop is dus gevestigd op mijn inleggers waarvan het gedeelte binnen de blauwe lijn is aanpast. Ik loop al sinds juni 2006 met deze zooltjes en blijkbaar was dat gedeelte aan vervanging toe. Morgenavond zal ik een half uurtje gaan lopen.. ben benieuwd… gisteravond heb ik 1,5 uur gefietst waarbij mijn knie nog wel wat gevoelig was…

Nieuwe gps gadget ?

Harmen van TTSM heeft mij gisteren gebeld. Ik wist al dat TTSM bezig is met de ontwikkeling van Live Tracking software voor o.a. de Nokia N95… die mag ik binnenkort voor ze uittesten. Verder is TTSM bezig met een mooi en nieuw alternatief voor de Garmin Forerunner 305… of ik die ook wil testen… Natuurlijk! Ik mag er nog niet te veel over schrijven maar na het bekijken van de on line handleiding van dit apparaat ben ik reuze benieuwd.. wordt vervolgd dus.

Patricia is zo aardig geweest om kartonnen sjaboontjes te regelen met daarop Ronald en RunningRonald.nl. Thanks Patricia!! Nu nog even een spuitbus regelen en dan kan ik het rode weblogshirt gaan bedrukken… het wordt inmiddels wel weer eens tijd voor een internationale webloggers meeting…denken jullie niet?

>