De sensor geopend en Schoorl nummers

Mijn Nike+ sensor werkt niet meer. Al een tijdje krijg ik mijn iPod met daarop de Nike+ ontvanger niet in kontakt met de sensor in (of op) mijn schoen.

De Apple site geeft wat tips over wat te doen als je met connectieproblemen zit. Het schoonmaken van de contactjes in de iPod en het indrukken van het knopje onder de sensor boden geen oplossing. Indien je meer dan 1000 uur hebt gelopen met de sensor krijg je een melding in het display van je iPod dat de batterij in de sensor bijna leeg is:


low battery

Deze melding geeft aan dat het tijd is om naar de winkel te gaan voor een nieuwe Nike+ sportskit, sensor + ontvanger want, de sensor heeft een onverwisselbare batterij… nou, dat wil ik nog wel eens zien.


Sensor Nike+
Mijn batterij was nog niet leeg, de sensor is gewoon stuk… ja, nu zeker

De batterij, het glimmende ding bovenin is inderdaad niet te vervangen… laat staan dat je de sensor weer werkend krijgt na zo’n brute operatie… binnenkort maar eens een nieuw kitje aanschaffen..

Iets heel anders.. wat valt je op aan mijn startnummers voor Schoorl van 2007 (links) en 2008? Juist, 16… wat zal dat betekenen… 16 seconden van mijn tijd af? 16 glazen sap vooraf, 16 bloggers in Schoorl… wie zal het zeggen..


Schoorl 2007-2008
Na een jaar weer bijna hetzelfde nummer..

>