Rode Veters en meer..

Gisteren ontving ik een mailtje van Stichting Bloedlink, initatiefnemer van de Rode Veters aktie. Mijn weblog was door hen ontdekt en ik werd bedankt voor alle publiciteit die ik aan de Rode Veters heb gegeven.

Ik mailde terug dat vele webloggers de Dam tot Dam loop voor Right to Play zullen lopen met Rode Veters wat wellicht het vermelden waard is op hun weblog. Grappig genoeg is er onlangs een gastenboek op RodeVeters.nl geopend en ik werd uitgenodigd om als eerste een bericht op de website te plaatsen..

Daar maak ik natuurlijk graag gebruik van:
zie de Supporters pagina op RodeVeters.nl


Bestel je rode veters!

Gelijk dus maar een oproep aan die laatste RTP loper/weblogger die nog geen Rode Veters heeft.. bestellen die dingen want anders staat dat straks zo raar op de foto’s van de Dam tot Dam loop!

Hans uit Veendam

Verder kreeg ik vandaag een mailtje van Hans Hidding uit Veendam. Hij schreef: “Ik ben nog niet zo lang serieus met hardlopen bezig, maar wil er nu wel meer werk van maken. Ik ben ook begonnen met een opzet voor mijn weblog. Aangezien die van jou er goed uitziet, wil ik je om een tip vragen. Hoe zorg je ervoor dat anderen je weblog lezen?

Nou Hans, een paar tips:

1) Lees veel andere hardloopblogs en laat reactie’s achter
2) Promoot zoveel mogelijk je weblog op andere (hardloop)sites
3) maar het meest belangrijke: maak je blog zo dat men graag bij je terugkomt. Leuke verhalen, (een paar) plaatjes, niet te grote teksten zijn een paar van de ingrediënten.

Succes Hans!

Ik zal morgen mijn weblog-link-lijst maar weer eens bij gaan werken… sommige bloggers ben ik nog een link terug schuldig 🙂

>