3e Kerstdagplannen

Kerst 2008… het zit er weer op… nou ja, bijna. Na twee rustige Kerstdagen thuis in Huize Meijer hebben we morgen nog een 3e Kerstdag met een leuk weerzien. Mijn nichtje Tanya uit Berkeley (vlak bij San Francisco) is in Nederland en is morgen op bezoek bij mijn zus in Deil. Tanya heb ik voor het laatst in de USA in 1996 gezien toen zij afstudeerde op de Long Beach University. Een jaar later waren zij op onze bruiloft. Haar vriendje toen is inmiddels haar man en zijn zij de trotse ouders van Sasha. Leuk om hen nu, na 11 jaar weer te zien.


Tanya en RR op de Walk of Fame
Mei 1996, Tanya en RR (nou ja, toen nog niet running en zeker
15kg zwaarder) bij Tom Cruise’s star op de Walk of Fame in Hollywood


Op 1e kerstdag is er natuurlijk gewoon gelopen. Een lekker rondje door de (bijna) vrieskou. Even de spieren losgemaakt bij de volkstuintjes van Alphen en daarna lekker door de polder. Na 10 minuten kunnen de handschoenen uit en het mutsje af want dat ben je wel op temperatuur

1e kerstdagloop
Lekker rondje op 1e kerstdagavond

12,5KM later weer thuis, 1:08 uur, 1020 Kcal eraf.. ook lekker en een tempo van 5:32 bij een hartslag van 140, ook prima.

Vandaag, 2e Kerstdag was het heerlijk zonnig en net als half Nederland trokken wij erop uit. Op de fiets om de files te vermijden en bij een speeltuintje stopte we even voor een ‘winterpicknick’… uit de wind, dekentje over de bank en heerlijk in de zon, ogen dicht… is dat genieten of niet… alleen de gluhwein ontbrak!


Winterpicknick
Even lekker wegdromen

Door dit familiebezoek zit de 3e kerstdagloop er voor mij niet in.. ik wens wel alle bloggers daar heel veel plezier en succes!

>