Link loopje

Nee, de foto uit Leiden is geen photoshopje.. het was echt wit vanmiddag.
De dooi zette niet veel later in en aan het begin van de avond was het, ook in Alphen a/d Rijn een pappig zooitje.

‘s avonds begon het weer te vriezen waardoor alles weer vast vroor. De fietspaden waar ik over heen liep waren soms echt echt spiegelglad. Het licht van de lantaarnpalen weerkaatste als kleine diamanten op de weg… mooi om te zien maar best gevaarlijk om op te lopen. Ik zocht zoveel mogelijk de vastgevroren sneeuw als ondergrond.. knisper, knisper


Vast gevroren sneeuw in de achtertuin
Vast gevroren sneeuw in de achtertuin

Het was gelukkig geen echte intervaltraining maar een rustige Z2 loop van 60 minuten met daarna 5 versnellingen.
Regelmatig moest ik een beetje in snelheid terug en een paar keer met de armen zwaaien om niet om te vallen.. alleen gekken gaan met dit weer lopen..

blauw

De laatste kilometers heb ik gewoon op de weg (en dus niet op het fiets- of voetpad gelopen)… ik vond het allemaal een beetje link. De 5 versnellingen kon ik gelukkig op een goed bestrooide weg uitvoeren waar bijna geen verkeer komt.

Mijn blauwe teen had ik vooraf maar even ingetaped. Ik heb er bij het lopen geen last van maar ik denk dat deze teen niet zo lang meer blijft zitten. Voor wie niet van blauwe teen nagel foto’s houdt, klik niet <%popup(20070206-blauweteen.jpg|600|450|hier)%>

Data van de loop: 12,03 KM, 1:11 uur gelopen, gemid. 10km/u, gemid hartslag: 145, max snelheid: 20,4 km/u, 908 Kcal.. oh nee, de gegevens van Training Center kloppen niet, dan maar even in SportTracks kijken… 947 Kcal (nou ja?? nog meer.. het spijt mij Petra)

>