Marathons

Nog 1 week!

Hee, deze titel heb ik al eerder gebruikt. Al vele dagen voorafgaand aan de New York City Marathon 2006 telde ik dagelijks af naar die bijzondere marathon.

Bij deze marathon lijkt het anders te zijn… de zenuwen zijn (nu nog) minder, geen last van pijntjes, virussen of andere ongemakken. Toch zal Rotterdam net zo spannend worden als New York. Het zijn straks weer die ‘killing’ laatste kilometers, de druk om 3:30 te lopen, de vele mensen die langs de kant staan je aan te moedigen, alle live trackers


nog 7 dagen
Dit bericht is gepost om 11:00 uur,
over precies één week klinkt het startkanon!
For the next 7 days: try to stay relaxed

Ik ben voorlopig nog ontspannen maar dat zal volgende zondag week vast wel anders zijn. Om 08:40 vertrek de bus vanaf de randweg van Alphen naar de Coolsingel.. ik ga er vanuit dat de spanning tegen die tijd al voelbaar is.

Voor alle marathonners: Rotterdam, Parijs, Turijn, Uruzgan of waar dan ook: Nog één week, houd het heel, probeer te ontspannen en heel veel succes alvast!!

>
Nog 1 week!

Of te wel: nog 7: dagen!

7

Helemaal top fit ben ik niet… heb overal spierpijn (benen en armen) en dat komt echt niet door de zeer heftige trainingen van de afgelopen dagen. Gisteravond nog een half uurtje op gevoel gelopen maar dat was ook niet echt een succes… vanavond sla ik maar even over. Ik zie het maar even vanaf de andere kant, beter nu niet lekker dan volgende week zondag.. maar ja, echt getimed komt dit niet.

Ik kreeg van diverse mensen de vraag wanneer we vertrekken.. nou het wordt New York in een bliksembezoek. We vliegen donderdagmiddag 13:30 met de KL641 richting NYCM en gaan de maandagavond (18:10) na de marathon alweer richting Nederland.

Morgenavond hopelijk beter nieuws over mijn gezondheid.

Ter afsluiting: voor iedereen die nog niet weet dat New York the most exciting Marathon in the World heeft.. dit filmpje…en heel eerlijk… ik kan hier niet naar kijken zonder brok in mijn keel of waterige ogen…


ENJOY!

>

11 Reactie's op: “Nog 1 week!”

 • Petra

  Nog maar 1 weekje! Hou die zenuwen maar onder controle, denk niet teveel vooruit, goed slapen, niet drinken en ach kom op, je doet het gewoon. Ik hoop zo dat ik je tegenkom, kan ik het zweepje van Koen gebruiken….lopen kreng…LOL
  Fijne paasdagen!

  8 april 2007
 • Gea

  Spannend… Nog 1 week… Succes en niet al te zenuwachtig worden.

  8 april 2007
 • koen martens

  Zenuwen die zul jij krijgen manneke.
  En zeker de laatste 24 uur, tot aan diarree toe.
  Na het kanonschot op de coolsingel zal het over zijn.

  8 april 2007
 • hans

  Succes met je voorbereidingen

  8 april 2007
 • Gert Jan

  Ronald,,nog n weekje,,doe het rustig aan nu,niet te veel meer lopen maar wel af en toe n korte intervalletje,om je spieren op spanning te houden, dat zeg ik je als ervaren marathonloper en nu als Ultraloper,dan kom binnen de 3u30 weer op de Coolsingel,succes,

  8 april 2007
 • rinus.

  Ik ga met je mee en hat zal lukken.
  En fijn dat je mij mee gevraagd hebt, dat gaat wat worden met Koen vor ons.
  Groet Rinus.

  8 april 2007
 • Emile

  ja, het wordt spannend hè! Het wordt mijn eerste dus je weet hoe dat voelt.

  8 april 2007
 • Hans

  Nog maar een paar keer naar 633 Squadron luisteren deze week.

  8 april 2007
 • Patricia

  Spannend hoor! Ik ben er niet bij in Rotterdam, maar ik zal je zeker volgen! Als ik er wel bij zou zijn wil ik ook graag het zweepje waar Petra het over heeft vast houden :D!!!

  8 april 2007
 • jogginggirl

  heel veel succes alvast, en we volgen je op (grote) afstand ! Coolsingel : he ‘s coming !

  9 april 2007
 • Ronald

  @Koen: haha.. kom maar op!!

  @Patricia: ik word toch liever door jou geslagen dan door Koen :))

  @allen: dank!! en voor iedereen die zondag gaat lopen.. succes!!

  9 april 2007

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Loading...