Weer handschoenen weer
brrr

Vanavond gaf de temperatuurmeter bij vertrek 4,7 graden aan… het wordt weer tijd voor de runningtights, regen/winddicht jack en hand- schoenen. De laatste zijn bij mij alleen voor de eerste 15 minuten, daarna verdwijnen de handenwarmers in de zakken van mijn jack… alleen als het heel heftig vriest wil ik ze nog wel eens de hele training aanhouden.

Ook was het vandaag de eerste Garmin interval training… even instellen in de bijgeleverde software, overseinen en gaan..
Ik heb veel ervaring met de Polar S625x waar ook dit soort training op kunnen worden ingesteld maar de Garmin is toch een stuk duidelijker, zeker tijdens het lopen. Zie <%popup(20061121-garmininterval.jpg|664|507|hier)%> hoe je een intervaltraining insteld.

Bij het einde van een stap (zoals in het voorbeeld de 10 min inlopen) wordt de gebruiker dmv piepjes en toontjes gewaarschuwd dat de volgende stap eraan komt. Deze wordt netjes in het display getoond als “Run for 3 in zone 3 – lap 1 from 6” waarbij de backlight van de Garmin ook aangaat.. handig! Dit soort dingen miste ik echt op de Polar.

Volgende week weer een interval… kan niet wachten..

>