Eindtotaal marathon voor KWF Kankerbestrijding

Vandaag heb ik alle donaties voor mijn marathon voor KWF kankerbestrijding binnen maar voordat ik het totaal bedrag bekend ga maken wil ik eerst graag alle donateurs bedanken:


JVC Benelux J & F

Visonik
ECS
Ringfoto Filippo JPF JVC Professional Onderwaterhuis.nl
De Hardloopwinkel

en niet te vergeten, alle particuliere donateurs: mede-hardlopers uit Nederland en Vlaanderen, (oud) JVC collega’s, familie van Cock, mensen die via verschillende kankertrefpunten op mijn blog terecht zijn gekomen, anonieme donateurs, familie, vrienden, kennissen en vele, vele anderen.

Allemaal heel erg bedankt!!!
… en dan nu het bedrag:

De online collectebus is gevuld met het ongelooflijke mooie bedrag van:

3500 euro!
3500 euro voor KWF kankerbestrijding
Een geweldig resultaat!

Vele donateurs hebben, ondanks ik de 3:30 uur niet heb gehaald, hun bijdrage verdubbeld, nogmaals dank daarvoor.

Ik kijk terug op een bijzondere marathon van Rotterdam, niet alleen omdat ik ‘m, ondanks de hitte heb kunnen uitlopen maar ook vanwege dit super resultaat. Met z’n allen hebben we er voor gezorgd dan we weer een stapje dichter bij de genezing van kanker zijn gekomen!

p.s.: vele hebben het waarschijnlijk al gemerkt, het bedrag wat je gestort hebt in de collecte bus is nog niet afgeschreven. Door een technisch probleem bij de incassodienst van KWF kankerbestrijding heeft dit een paar weken vertraging opgeleverd. Vandaag kreeg ik een emailtje van de kankerbestrijding waarin werd aangegeven dat de toegezegde bedragen zo rond 15 mei 2007 worden geïncasseerd.

>