Een jaar, een maand, vijf dagen en een uur

Dat is precies wat mijn broer Edwin en ik in leeftijd schelen… in een ver verleden werd ons namelijk iets te vaak gevraagd of wij tweelingen waren.. en dan was dit steevast mijn antwoord.

Back in time!

Wat dit met hardlopen te maken heeft? Let me tell you:
Vanmiddag belde mijn broer met de mededeling dat hij wat hardloopadvies van zijn kleine broertje wilde… dat is natuurlijk altijd leuk om te horen. Hij had gisteren Asics hardloopschoenen gekocht en wilde nu weten wat qua training hij het beste kon doen. Gelukkig bewaar ik mijn Runner’s World als handig naslagwerk en zo kon ik Edwin wat handige schema’s meegeven. In een van de RW stond een leuk verhaal over een echte beginner. Dat heb ik als verplichte leesopdracht aan hem meegegeven alsmede een loopschema om in 11 weken 20 minuten achterelkaar te kunnen rennen in een redelijk (D1) tempo.

Als hij hardlopen net zo leuk gaat vinden als ik heb ik hem beloofd om na 11 weken die 20 minuten met hem te gaan lopen.. voorlopig moet hij maar even lekker gaan oefenen.

oh.. klein quiz-elementje: wie is wie op deze foto? We gaan terug naar 1979 … jemig, ik word echt oud.
Klik hier om het antwoord te mailen.
Het juiste antwoord volgende week zondag op deze weblog. Voor de winnaar een eervolle vermelding. De fam. Meijer en aangetrouwd spul is uitgesloten van deelname.

>