Mijn laatste rondje is in Zwolle

Even een kort berichtje:

Allereerst: allemaal bedankt voor jullie leuke en positieve reacties op mijn vorige bericht (eindtijd 3:25). Ik ben mij er absoluut van bewust dat het heftig gaat worden. En ja, het blijft een marathon.. het eindresultaat is van zoveel factoren afhankelijk…… ik ga mijn best doen en zal aan jullie reacties denken als ik het moeilijk krijgt. Nogmaals dank!!

Deze week zijn de trainingen minimaal: Gisteravond een kort rondje van 50 minuten gelopen wat de een na laatste is voor de marathon. Over enkele minuten vertrekken wij richting Zwolle. Even lekker uit eten ergens in de binnenstad, wordt vast en zeker pasta voor mij, en daarna richting het Campanile Hotel.

Donderdagochtend zal ik mijn laatste loopje (slechts 30 minuten) doen ergens door Zwolle en na een lekker ontbijt gaan we richting de IJsselhallen waar binnen alles van LEGO is gemaakt: LEGOWORLD. Het wordt al omschreven als het allergrootste LEGO spectakel van de wereld… dat wil ik wel eens zien.. en onze Wouter vooral!


Legoworld
Legoworld, ook leuk voor papa’s

Na Zwolle rijden we terug over Hilversum. Ik wil nog even voor een laatste check van mijn zooltjes bij Lafoot langs gaan… daarna wordt het relaxen tot zondag…

Volgende bericht donderdagavond of vrijdagochtend.

>