Laatste info: bloggersverzamelpunt MWM

Zondag 12:00 uur! Marathontijd in Apeldoorn. Vele hardlopers kijken er al maanden naar uit om in Apeldoorn de 8, 18,5, 27,5 of de 42KM te gaan lopen. De weervoorspellingen voor zondag zijn goed maar mogelijk valt er in de nacht van zaterdag op zondag nog de nodige sneeuw. Gelukkig heeft de gemeente Apeldoorn beloofd er alles aan te doen om de Midwinter gewoon door te laten gaan. Sneeuwschuivers en bezemwagens zullen worden ingezet en er wordt voldoende gestrooid. In de stukken waar geen zout mag worden gebruikt, zoals in de bossen, wordt er zand over de gladde stukken gestrooid. Apeldoorn, het wordt een hardloopfeest zondag!

Zondag wordt het ook weer een bloggersfeest in Apeldoorn. Voor zover bekend zullen de volgende webloggers in Apeldoorn aanwezig zijn: Leonie, Monique en Bertus, Martine Ingrid en Jacq, Aad, Hans en Gudy, Richard vd K, Koen D, Kees de loper, Petra, Gert-Jan, Maurice, Kees de hartlopert, John Versteeg, Raymond en Patricia, John en Ans, Gerard, Frank M, Leo, Pieter, Raoul en RR. De Bloggersruimte in het Orpheus theater (Churchillplein 1) bevindt zich in de VIP foyer (1e verdieping) bij Centraal Beheer Achmea-ingang. Klik hier op de theaterlocatie te zien in Google Streetview.

Orpheus Theater Apeldoorn

Houdt er rekening mee dat er in de hele buurt van het theater een parkeerverbod/wegsleepregeling geldt. Maak dus zoveel mogelijk gebruik van de pendelbussen. De bloggers kunnen zich verzamelen en omkleden in de VIP ruimte. De VIP bloggers mogen douchen in de Van Voorthuysenschool op de Heuvellaan 1.

Voorthuysenschool Apeldoorn

De school is eenvoudig te bereiken. Als je het Theater uitkomt ga dan rechtsaf de Bandalaan in. Deze gaat over in de Heuvellaan, uitlopen aan het einde met de weg mee naar rechts en dan is de Voorhuysenschool aan je rechterhand. Kan niet missen. Zie ook hier voor de Google Streetview.

Het theater uit en de Bandalaan inlopen

Let op! In de VIP-foyer zijn ook andere bedrijvenlopers en tussen 10:45 en 11:00 uur zal er een fotomoment zijn voor alle aanwezigen. Natuurlijk willen we ook alle bloggers op de foto. Dus zorg ervoor dat je uiterlijk 10:45 uur in de VIP ruimte bent. Met dank aan de Midwinter Marathon Organisatie die deze bloggers VIP behandeling mogelijk heeft gemaakt!

Nu lekker uitrusten, geen gekke dingen meer doen en tot zondag!!!!

ps: dank voor al jullie leuke reacties op mijn ‘voorspel mijn eindtijd‘ post. 70 reacties.. oefff… Ik ga echt heel hard mijn best doen!!

VIP ruimte voor bloggers in de MWM

>