Kort berichtje uit Zweden

Even een kort berichtje uit Zweden.

Vandaag met een heerlijk zonnetje de Lidingoloppet 30KM gelopen! Een schitterende cross over het natuureiland Lidingo. Het parcours is licht glooiend en en daar zitten wat aardige klimmetjes. Mijn plan om rustig aan te doen is niet helemaal geluk. Ik ging weg om toch, ondanks dat de laatste 10KM al echt zwaar worden gestempeld, binnen de 2:30 uur binnen te komen.

ProRunners klaar voor aktie

De 30KM is hét loopevenment van deze grootste cross van Scandinavië, bijna 11000 deelnemers! Probeer je dan nog maar in te houden. Zeker als je in het elitestartvak staat 🙂 … Ik zal maandag het hele verslag on line zetten maar in het kort komt het er op neer dat dit een geweldige loop was!! Absoluut een aanrader, strak georganiseerd, veel publiek langs de kant en een cross in een schitterende omgeving!

Kom maar op met die 30KM - Mijn eerste cross

Ondanks dat ik op het einde twee heuvels moet opwandelen (tja, te weinig heuvelervaring) kwam ik binnen met een eindtijd van 2:25:10, de 921e plek… ik ben meer dan tevreden! Morgen Stockholm ontdekken en maandag weer terug. Dinsdag zal ik proberen het hele verslag on line te gooien! Tot dan! Hej Hej!Dat broodje Jaegerworst heb ik wel verdiend vandaag

Meer filmpjes van ProRun.nl volgen op de site of via deze YouTube Pagina


>