Woef!

Ik heb wel het gevoel dat de loopbegeleiding van Rob Veer goed werkt. Vanavond heb ik ook weer lekker gelopen en zal Rob doorgeven dat hij de trainingen weer iets zwaarder mag maken.

Het programma van zojuist:
10 min Z1
20 min Z1/Z2 (dus een hartslag van 145)
20 min Z2
met een dribbelpauze van 5 min tussendoor.

De blokjes zijn netjes weer volgens het boekje afgewerkt met:
Z1 HF138 8,8 km/u
Z1/2 HF143, 9,3 km/u
Z2 HF149, 10,2 km/u

Woef!

De training begon wat vreemd toen na mijn warming up een herdershond achter mij aan kwam. Haar baasje riep haar tot de orde maar daar luisterde ze niet naar.. nou ben ik niet bang voor honden maar ze moeten niet tegen mij opspringen. Gelukkig was ze niet ‘happerig’. Daarna ging de loop richting de ‘s Molenaarsbrug waar zich al een kleine file hard gevormd. Nee, de brug was niet open maar een auto met aanhanger was een lading glas bovenop de brug verloren.. met het nodige opruimwerk tot gevolg. Gelukkig kon ik als hardloper daar wel om heen manoeuvreren.

Kantoorschoenen

Het training ging goed en het was weer eens heerlijk weer eens 20 minuten achterelkaar in Z2 te lopen. De pijn in mijn rechtervoet is bijna weg maar nu begint mijn linkervoet op te spelen.. dus tijd voor nieuwe schoenen!… nee, geen hardloopschoenen maar ‘werkschoenen’. Ik loop al sinds eind jaren 80 op Van Bommel schoenen wat mij heel goed bevalt. Anderhalf jaar geleden heb ik mij laten verleiden om Boss schoenen te kopen omdat deze voordelig via een JVC aktie werden aangeboden…. die zijn nu echt op, terwijl ik wel eens 3 jaar met één paar Bommels heb gedaan..
Ik heb weer gekozen voor een traditioneel model met de bekende gaatjes.

Morgen feest: Michelle viert haar partijtje met Wouter en nog vier andere kinderen in Bubbeljungle – Leiderdorp. Ik neem het laatste nummer van Runner’s World mee want als de kids aan het spelen zijn is het ontspannen voor de papa’s en mama’s.

>